- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
ok, fejezd ki a véleményed (kulturáltan), ezért fórum ez... de akkor ugyanezt ne csak nekem hanem a másik ~10 usernek is akikkel veszekszel a huwi-topikokban.
A saját véleményét leírta, de a lényegi kérdésre nem reagált ahogy nézem nem linkelt, azaz nincs a marketing-kamuról cikk, amit sokan kifogásoltak már több cikk alatt is. Ha lenne cikk, nem lenne miről beszélni.
Az meg, hogy nem kap plecsnit egy arra nem érdemes teló (márkától függetlenül) azért nem jár vállveregetés, hanem alap egy szakportálon akik adnak a hitelességre.Ugyanazokat a köröket futjuk, részemről le is zárom ezt a témát, amúgyis a márka magát gáncsolja már egy ideje, van elég gondjuk így is.
-
k-adi
nagyúr
Ennél a cikknél se én (ahogy annál a cikknél se amire hivatkozol) írtam be elsőnek (se másodiknak..) a kommentek közé a megnövekedett cikkszám észrevételt, szóval ne engem pécézz ki emiatt.
Az említett konkrét esetről meg ha van MA cikk, linkeld be kérlek mert elolvasnám, sőt ebben az esetben a cikk alá még el is ismerném hogy tévedtem és mégis lehoztátok hírként csak a kereső nem dobta ki nekem.
Viszont ha nincs cikk, mindaddig jogos a jelzés.Ja és az enyém kritika, a trollkodás meg pl. a #3 komment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest