Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
A bootloadered már rootolt, elvileg tudsz új romot flashelni. A telekom saját szája íze szerint gyúrja a frissítéseket, ezek szerint megoldották, hogy ne lehessen rootolt az androidod. Nem semmi.
A Huawei oldalán van gyári rom, de az nem lesz telekomos. Vagy ami sokkal jobb, van a telefonra CyanogenMod, kipróbálhatod azt is (én nem cseréltem romot, mert a telenoros verzió a legjobb android, amit életemben láttam.)Itt a témaindító hozzászólásban megtalálod a CM-et, a sima romot meg mindent: Everything Huawei Y550 - Root/CWM/TWRP
-
IO.sys
őstag
válasz
Millertibor #39 üzenetére
Fogalmam sincs, talán nem ugyanaz a verziójú romod van, mint szokott, hanem korábbi.
Ez a legújabb TWRP, próbáld meg: TWRP_Y550_20150821_v2.8.7.img
Ha nem menne, próbáld a CWM recoveryt: CWM v6.0.5.1 - Y550.zip -
IO.sys
őstag
Részletesebben kéne leírd, mert nem értem, pontosan mit csináltál. A flashelésnek működnie kéne, arra az emui frissítése nincs hatással, mivel jóval előtte van a recovery. Ha csak azt csináltad, hogy fastboot boot után újraindítottad a telefont, akkor a régi bootloaderrel indult újra.
-
IO.sys
őstag
válasz
MoneyHunter #35 üzenetére
Valóban, már megint megvariálták. Köszi!
A Te linked rossz, de a cikkbe már a jó került. -
IO.sys
őstag
Na, elkészült az útmutató végleges változata, elvileg most már semmilyen akadály nem adódhat.
-
IO.sys
őstag
Frissült a cikk, újra lehet unlock kódot szerezni.
-
IO.sys
őstag
Telenor MyTv-t nem azért nem tudsz uninstallálni, mert nem sikerült a root, hanem mert az egy ilyen beégetett app, aminek az eltávolításához trükközni kell.
A root sikerességét először ellenőrizd egy erre való appal, bármilyen root checker jó.
A média szerver dologgal én nem találkoztam, ebben nem tudok segíteni, de a telefon topikjában beszéltek róla.A cikkben nem írtam le, de én nem vagyok oda az automatikus root cuccokért, mert csak átverik a telefont, nem rootolnak igazából. Rendesen kinyitni a telefont nem csak egy tapintás.
Sajnos a Huawei nem nagyon halmoz el minket unlock kódokkal, de próbálkozni kell, ahogy a cikkben le van írva.
-
IO.sys
őstag
Utánanéztem. Variálgattam a huawei oldalán az Y300 típusokat, mindegyikre ugyanazt mondja. Körülnéztem XDA-n is, még csak nem is említik a dolgot, de igaz, nem is órákon át kerestem, hanem csak a rootolós topicjuk vége felé.
Írjatok a huaweinek unlock kód kérelmet, ha már azt mondják. mobile@huawei.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- BestBuy topik
- Once Human
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest