Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi02
tag
Írás közben sokszor eltűnik a billentyűzet, erre van valami megoldás, vagy progi?
-
sanyi02
tag
válasz sgergi #17468 üzenetére
Köszi, már kezdem érteni, de itt elakadtam:
7. Indítasz egy parancssort. (CMD)
8. Belépsz az UnlockTools mappába.
9. Begépeled: fastboot oem get-bootinfoXP SP3-at használok, futtatásnál, ha beírtam a CMD-t, utána sajátgép-ből belépek az Unlock Tools mappába és itt elakadtam, mert nem ismeri fel az XP fastboot oem get-bootinfo , nem írja ki az infokat.
-
sanyi02
tag
Sajnos még mindig nem tudtam feltenni a telefonomra olyan rom-ot ami mindent az sd kártyára ment, alkalmazásokat is, mert több ponton elakadok és még a TWRP-t sem sikerül felrakni, ezért keresek valakit, aki pontról-pontra le tudná írni a kezdetektől, hogy hogyan kell csinálni itt, vagy privátban, köszönöm!
-
sanyi02
tag
Üdv!
4.1.1-es verziónál meg lehet azt oldani, hogy telefonálás közben ne sötétüljön be a kijelző, mert mikor elveszem a fülemtől nem mindig jön vissza, vagy szórakozni kell vele? Ez hangposta sípolásnál, ha nem tudom lerakni időben bosszantó és beszélgetés után is... -
sanyi02
tag
Üdv!
Keresek valakit, aki segítene pontról-pontra privátban felrakni olyan romot ami a microsd kártyára telepít mindent és azt használja, mert semmi frissítés és egyebek nem sikerülnek, azt jelzi, hogy betelt a belső memória...
most 4.1.1 van rajta, valami jobb kelleneTudom, hogy le van minden írva az összefoglalóban, de sajnos én akkor sem tudom megcsinálni!
-
sanyi02
tag
Senkinek sincs türelme és ideje segíteni
-
sanyi02
tag
Még mindig aktuális, ha akad valaki, ilyen szép, unalmas vasárnapi délután.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest