-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzi
aktív tag
szerintem jo a gyari rendszer,tapasztalatom szerint a fozott romok ritkan utokepesebbek a gyarinal ( kivetelkent talan a motorola defyt emlitenem),egyebkent a huawei gyari romok nallam g510-en,g300 es ezen is korrektul mukodtek. Aki nem akar mindig mokolgatni a teloval apro kompromisszumokkal kellemesen hasznalhatja :-)
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz Smileyka13 #6561 üzenetére
Szo sincs sok hibarol
Szerintem ha csak mint normal felhasznalo a gyari rendszert hasznalod gond nelkul dolgozik!!
Erdekes modon nallam minden ok,a legfrissebb viber van fent es dolgozik szepen!
Jo a wifi,3g,kamera. Bongeszni operat hasznalok mert azt szoktam meg,az is hibatlan. Filmjeim,zeneim szepen mennek,telefonalni jol tudok vele,navigaci megy rendesen. Egyszoval kerdem en hol itt a baj??
Vegyel tescoban egy atab5 vagy akai telot es megtudod hogy milyen a gyenge cucco_O,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz ANDROID??? #6707 üzenetére
az ot995-ot nem lehet egy napon emlegetni az y300-al. aattol meg a g300-is sokkal gordulekenyebben dolgozik az y300 alom hozza kepest :-)
volt szerencsem mind a 3 telt hosszabb ideig hasznalni.,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
volt olyan telom ami addig birta,de ezzel a szokasos hasznalatom melett birt 1 nap 12 orat a telo szerint
Megjegyzem sokan elkovetik a hibat hogy egesz ejszakara toltore rakjak a telot,kb 2 ora alatt fulra tolt es ezutan erosen ajanlott lecsatlakoztatni a toltorol.
Probald ki ,meg fogsz lepodni !!!,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz TheVeracLord #6785 üzenetére
T mint tmobil vagy telenor??
Nallam telenornal nem ajanl fel frissitest,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
-
konzi
aktív tag
nallam most 1nap,9 ora,50 perc. keszenlet 35%,tetlen 33%, wifi 26%,hanghivasok 3%,kepernyo 3%
nallam az atlagos,wifi szinte mindig megy,delutanonkent 1-2 ora 3g netezes,telefonalas,nem jatszom es zenet sem halgatok.
Igy kibirja a ket napot nallam,gondolom ha 3 filmet vegigneznek rajta estere mar konyorogne a toltoert....
de pl. samsung galaxy minit vagy az ot995-t siman kifektettem ugyan ilyen hasznalattal reggeltol estig,az ot990 meg 6 orat birt
szoval csak azt irom amit tapasztalok :-),egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz TonyIsBack #7203 üzenetére
jo meg az akai glory 1-is,gyorsabb proci,gyari fuggetlen,2 sim,ara 30000-korul van. zte vel eddig csak a gondom volt,kiveve egy skate ot,azzal nem volt gond.
de a huaweit sokkal jobban szeretem barmelyik kinai vetejtarsatol.megbizhatok es nekem a gyors boot nagyon bejon.azonkivul lathatod a forumban hogy a termektamogatas is mukodik.
ha csak netezni,telefonalni kell,eleg lehet neked egy g300-is :-)
nallam az y300 aksija is nagyon jol birja. igazabol neked kellene mindkettot kiprobalni es ami jobban tetszik az hajra!![ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
válasz mckangi #7313 üzenetére
jo a 3g es a wifi is,csak egy ujrainditas kellett telepites utan.
a viber jo lett,akinek meg nem megy a frissites hasznalja a regebbi verziot belolle..ennyiert nem erdemes kavarni,bar szerintem a buheralatlan gyari rom kifejezetten jol muzsikal ezen a telon. g300-on is a gyari 2.3 volt a legjobb utanna mar csak rontottak rajta .,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz TonyIsBack #7432 üzenetére
az a frisstites 2.3-rol 4.0-ra g300nal.
-
konzi
aktív tag
az enyem is telenoros,frissitett. nallam a wifi ok. de a mobilnet neha hulyeskedik. jelzi hogy van,meg sem tolt be a lap amit szeretnek. ha kikapcsolom a mobilnetet es vissza akkor utanna megy rendesen.
wifit probaltad mar ki-be kapcsolni?? mit csinal olyankor??,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz KamuMazsola #7794 üzenetére
sim nelkul nem fogja felajanlani,sd kell meg es wifi kapcsolat(ajanlott)
-
konzi
aktív tag
válasz FaceThePro #9025 üzenetére
pedig azt irjak,szerenyebb kepessegu telokon es tabletteken is jol fog futni. erosen optimalizaltak 1gb alatti keszulekekre. szoval lehet hogy nekunk is felmegy majd
-
konzi
aktív tag
elkelt az y300
az utodja egy blade g lett :-)
klassz kis forum es jo csapat van itt !!
koszi mindenkinek..,egy valaszt megerdemlek ??,
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest