-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Ott a pont!
Szerintem ha 2 honap mulva kijönne az Y 301,ugyanezzel az értékekkel, csak a RAM lenne 1 Gb, akkor jönne az, hogy:
-miért nem fullHD
-miért nem Tegra 6-os,vagy nyolcas, vagy tizes...
-miért nem Adreno 320-as...
-miért nem karbon a boritás.
Egyszerűen vannak, akik nem fogják fel, mi a különbség az also és a középkategoria között...
2 éve használok 512-es RAM-mal telefont, de még nem zavart egyszer sem. Lehet, hogy azért, mert tudtam, mit veszek?Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Al-so-ka-te-go-ri-a...
Mit nem lehet ezen megérteni?
Az alsosoknàl az 512 az elfogadott (lehetne több is, de ez van) a középkategoriában 1Gb,a felsőbe meg már 2Gb kell. Ebben az árban pl a Nokia Asha 3.. szerepel, ugy kell értékelni. Vagy a "nagyobb" gyártok alsosaival kell összehasonlitani:a Sony-nál jobb kijelzőbe, a Samut veri az OS frisseségében... stbSamsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Vangelis #195 üzenetére
Én is ezután kezdtem tisztelni a Huawei-t. Távközlési berkekben már hallottam róla, de a mobil-üzletágban a Mediapad útján kerültem közelebbi kapcsolatba a céggel. Ennek majd egy éve,azota erről a tablettről netezek. Eddig semmi problémával nem találkoztam,a laptopot is csak akkor kértem el a lányomtol, a mikor a telot vagy a tabot frissitettem.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz colonell #1397 üzenetére
Az akksi töltés utáni viselkedését nem befolyásolja, hogy hány százaláknál kezdted a töltést(csak az, hogy mennyinél hagytad abba...) A litiumos akkumulátoroknak nincs memoria-effektusa. Azzal, hogy sűrűbben töltöd, pont az élettartalmát csökkented, általában az aksit egy meghatározott számu töltési ciklusra tervezik. Természetesen sok minden mástol is függ, hogy meddig fog élni az akksid(legfőképpen a szerencsétől...) de ajánlatos minél alacsonyabb százalékrol 100 %-ra tölteni.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz fireman123 #1672 üzenetére
Ugy érzem, ezt valamiért nem lájkolod....
Bár ismerve a Voda árazását, lehet, hogy drágábban jönne ki, mint függetlenül...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz athlasz #1707 üzenetére
Beállitások, tárhely menenüben alapértelmezett tárhely az SD legyen.
A csengőhangokat ne a notifications mappába tedd, hanem a ringtones mappába, és az is a telon legyen. Ha az SD-n van, akkor leválasztás után visszaállitja alap beállitásra, mert nem talál csengőhangot, és mount után nem biztos, hogy visszaáll az általad beállított hangra.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest