Hirdetés
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bootsyka
tag
válasz
punky10 #1708 üzenetére
Nekem így van ahogy leírtad, belső tárhely, ringtones mappa, de akárhányszor összekapcsolom géppel, felhoz két meghajtót, SD és telefon...így akkor is átállítódik...
Még amikor memóriakártya sem volt benne, akkor is ezt csinálta...
Vagy azt valahol be tudom állítani, hogy csatlakozásnál ne mutassa a telefont mint tárhelyet?
Akinek jó, leírhatná, hogy pontosan mik a beállításai...
Köszi! -
fireman123
őstag
válasz
punky10 #1673 üzenetére
....hát nem örülök, mivel flottás csomagban vagyok tényleg lehet, hogy nem lenne olcsóbb....példa erre, hogy az S Advance 75e lenne erre az előfizumra...(na jó 63 e ha emelném a netet 50 Mb-ről 100 mb-re ...az 50 mb kötelezően benne van a csomagban)....a T-nél éppen ma láttam, hogy kártyásan 53-ért adják az S Advance-t...
-
-
Péter747
tag
igen sokan azt mondják hogy a huawei jó márka nincs vele gond
soha edig nem gondolkoztam azon hogy huawei veszek de ez most olyan ajálat amin nagyon gondolkozom
a márka a gpu és ram aggaszt picit de ezel kapcsolatba is sokan írják hogy teljesen jó
meg ez egy nagyon jó ajálat
szerintetek ezzel az ajánlattal a huawei be futhat vagy még ez kevés lessz a sikerhez?
am szerintetek ez jobb mint egy alcatel vagy mint egy zte? már mit márka ként gondlom
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Peugeot, Citroën topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest