-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Péter747
tag
igen sokan azt mondják hogy a huawei jó márka nincs vele gond
soha edig nem gondolkoztam azon hogy huawei veszek de ez most olyan ajálat amin nagyon gondolkozom
a márka a gpu és ram aggaszt picit de ezel kapcsolatba is sokan írják hogy teljesen jó
meg ez egy nagyon jó ajálat
szerintetek ezzel az ajánlattal a huawei be futhat vagy még ez kevés lessz a sikerhez?
am szerintetek ez jobb mint egy alcatel vagy mint egy zte? már mit márka ként gondlom -
randrew
csendes tag
válasz punky10 #1033 üzenetére
"Aki jobban kedveli a TC-t, az valoszinűleg droidon is a TC-t használja...
Akkor pedig az általad emlitett progi is fölösleges."A droidos TC is használható, de sokkal kényelmesebb a gép monitorán használni a Commandert, mint a 4 colos kijelzőn.
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
fireman123
őstag
válasz punky10 #1673 üzenetére
....hát nem örülök, mivel flottás csomagban vagyok tényleg lehet, hogy nem lenne olcsóbb....példa erre, hogy az S Advance 75e lenne erre az előfizumra...(na jó 63 e ha emelném a netet 50 Mb-ről 100 mb-re ...az 50 mb kötelezően benne van a csomagban)....a T-nél éppen ma láttam, hogy kártyásan 53-ért adják az S Advance-t...
-
Bootsyka
tag
válasz punky10 #1708 üzenetére
Nekem így van ahogy leírtad, belső tárhely, ringtones mappa, de akárhányszor összekapcsolom géppel, felhoz két meghajtót, SD és telefon...így akkor is átállítódik...
Még amikor memóriakártya sem volt benne, akkor is ezt csinálta...
Vagy azt valahol be tudom állítani, hogy csatlakozásnál ne mutassa a telefont mint tárhelyet?
Akinek jó, leírhatná, hogy pontosan mik a beállításai...
Köszi!Lumia 530 DS
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest