-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Peltár #17544 üzenetére
Hali! Az aláírásomban lévő romot használtam Cexstel kernellel és 128 mega swappal. Gyors volt és stabil. Utoljára egy éve romolgattam, úgyhogy linket már nem tudok hozzá.
Ahogy elnézem, nem használsz túl sok mindent, ehhez talán nem is kéne romcsere, elég lenne egy kernelcsere rootolással + 128 vagy 256 mega ram. -
wookie
tag
válasz
Peltár #17544 üzenetére
Meg fogsz lepődni de az a legjobb javaslat,hogy állj neki és próbálgasd ki egyiket a másik után.Nálam legalábbis ez volt.Hiába ajánlottak valamit ha az nekem nem jött be.Tökéletes rom nincs!Mint ahogyan a telefon sem tökéletes.Továbbá két egyforma ízlés és telefon használat sincs.Nekem az vált be ami az aláírásomban van de előtte végigpróbáltam egy csomót.Mindegyikből hiányzott valami,vagy nem tetszett benne valami.A végén leszűkült kettőre,amiből a legvégén egy maradt.Ez is messze van a tökéletestől.Vannak hiányosságai de lehet vele élni.Egy biztos,akár mit csinálsz ezzel a készülékkel,akkor sem lesz egy atomerőmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged