Hirdetés
- Hővezető paszták
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Videószerkesztés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
#86973952 #5802 üzenetére
Amikor meg jelent a G2 kb két hónapig használtam is egyet! De sajnos meg kellett válnom tőle! Szal nem a levegőbe beszéltem, amikor a véleményemet írtam! Nagyon jó telefon a P7, de akárhogy is nézzük a G2 igenis jobb! Egyedül csak a külső ami jobb a P7-ben! Bár ebbe a kijelzőt nem venném bele, mert az a G2-ben gyönyörű szép! Viszont az üveg és a fém anyagok használata tényleg prémiumabbá teszik a G2-nél a P7-et!
-
PeteePeti
őstag
válasz
eladogeppc #5798 üzenetére
Szerintem LG G2-ről semmiképp ne válts P7-re! Semmivel sem tud többet! Sőt, szerintem a G2 jobb nála! Akksiban tuti jobb a G2, hardverben is (Snapdragon 800 erősebb mint a HiSilikon KIRIN 910T)! Sőt már be jelentették a G2-re a Lollipop frissítést, ami hamarosan érkezik rá (P7-nél nem tudok róla,bár remélem lesz)! Szal szerintem jól gondold meg ezt a cserét! Én minden esetre nem cserélném le a G2-t P7-re! Mate 7-re már igen!
-
PeteePeti
őstag
porterocka , zeon.hu
Sikerült! Köszi a segítséget!
-
PeteePeti
őstag
Sziasztok! Nekem a B609 Emui 3.0 van fenn! Ha le húzom az értesítési panellt, akkor a jobb oldali parancsikonok résznél semmi nem található! Teljesen üres! Hogy tudok oda gyors kapcsolókat be állítani? Wifi, net, gps, stb.! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest