Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tárgytalan
megoldódott.
-
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy meglett a P7 utódja, így eladó sorba került, viszont jelenleg a Cunaja Lite ROM van rajta, TWRP recoveryvel. Az esetleges kellemetlensége elkerülése végett mielőtt eladom szeretnék visszaváltani a gyári recovery-re és a gyári B852-es szoftverre.
Így ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy hogyan lássak neki a visszaállításhoz, illetve mi legyen a pontos menete?!
Előre is köszönöm!
Szép napot!
-
-
Sziasztok!
Megfogadva a tanácsotokat (és a reklámtól eltekintve
) elkezdtem felbűvölni a V4-Lite-t a telómra. Azonban most elakadtam egy kicsit. Rollback megvolt B623-ra majd B839 pipa, most jutottam el az adbhez, viszont a bootloaderem zárva van így a katarzis még elmaradt
A kérdésem az lenne, hogy meddig kell visszamennem, hogy a BL kilegyen nyitva, és hogy utána hogy jöjjön ismét sorba a telepítés lépései.
A másik pedig az, hogy a V4_lite L10-t vagy az L00-t rakjam fel a csodás kis telefonomra ?Előre is köszönöm!
Szép napot!
-
Sziasztok!
Adott egy Huawei P7, ami már lassan fél éve a tulajdonomban van szeretem, imádom, DE. mostmár a tököm kivan azzal, hogy bizonyos esetekben szaggat, fagy, nem követi a leütött gombokat elég gyorsan, hanem hirtelen begépeli egyszercsak, és hasonló finomságok.
Jelenleg L10C900B852 van rajtam, amelyet B830-ról frissítettem, a telón keresztül. A kérdésem az lenne, hogy nem vagyok hatalmas igényű felhasználó, nemakarom bűvölni babrálni a rendszert. Mindössze egy szép telefont akarok használni, amin tudok zenét hallgatni, telefonálni és visszaírni különböző csevegő platformokon a kedves barátaimnak
mindezt szaggatás akadás nélkül.
A nagy kérdésem melyik romot-t tegyem fel, és milyen módszerrel, hogy ez az álmom valóra váljon.
Előre is köszönöm!
Szép napot nektek!
-
válasz
#86973952 #14630 üzenetére
Sziasztok!
Az itt található leírás alapján elkezdtem a telefon frissítését. Wipe, majd 3 gombos. 96%-ig gyönyörűen lefut, majd kiírja hogy Update fail és egy piros felkiáltójel. Újraindítom, elindul, és a beállításoknál azt írja hogy 5.1.1 android B853 van rajta, de engem idegesít, hogy fail-el fejeződik be az update...
Mi tévő legyek ebben ez esetben ?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
A mai nappal boldog tulajdonosa lettem egy P7-nek. Imádom a készüléket, de szeretném kipróbálni a Lollipop-t , azonban a gyári frissítő nem dobja fel a lehetőséget. Ezt a tényt szomorúan konstatálva jutottam el ide, hozzátok, ahol az első görgetéseim alapján megoldást találhatok a fentebb leírt vágyamra.
A telofon gyári független, xxxB609 verziójú szoftverrel. Felszeretném varázsolni a B853-t és ezzel kapcsolatban érdeklődnék. Az első hozzászólásban megtaláltam a frissítés gyári B853 pontot, és ez alapján tervezek elindulni, DE. Én legutoljára egy SE Xperia X8-t basztattam ilyen szinten andorid 2.1.-el
manapság pedig inkább csak átlagjúzer lettem (telefonálok,üzenetet küldök, fényképezek, zenéthalglatok,de szeretem a szép telefonokat) így szeretnék segítséget kérni, hogy azzal a leírással easy-be készvagyok és élvezni fogom, vagy figyeljek még oda valamire ?!
Számomra root, egyéb beállítások nem mérvadóak, egy napi használatban stabil telót szeretnék.
Előre is köszönöm!
További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest