Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zolione
üzenetére
Be tudnál linkelni róla egy képet? Mert így hírtelen nem vágom. Nekem IMEI -t szokott csak egyeztetni a téma kezelőben, az meg sima okéval tovább szokott lépni.
Meg kérlek írd még hozzá, hogy:
- Hol lett vásárolva.
- Típusa. Pl.: L10.
- Build szám (vagy FW), ahogy tetszik. Ebből kiderül mi van fent, meg melyik EMUI.Xposed alatt találkoztam csak azzal, hogy nem tudta azonosítani, de ez az említett program miatt van. Illetve valakinek volt már olyan, hogy nem tudta belőni az országot. Vagy ha pl. China vásárlás, akkor lehet nem működik a régiós elérés itthon. Ezért kérdezem.
zeon.hu:
Erről nem nagyon van most tapasztalatom, mert én ugye nagyon sok mindent tiltok vagy adott esetben törlök az alap rendszerből. FB -t meg nem használatok, de elvileg arra is jó. Csak több szaki mondta, hogy elég jó.Persze az utóbb említett app -ból ki lehet lőni azt is, hogy kényszerítsen a Messenger használatra, egy apk- val, de szerintem az már tiltottnak számíthat itt.
Viszont sajnos a gmail levelezővel mostanában vannak gondok, úgyhogy visszatértem a sima mail app -ra. Régen is volt ilyen gondja, de látom megint előjött... Szinkronizáció ellenére sem akarja erőltetni magát, meg késik a betöltés, nem küldi időnként a mail -t...stb. Nálam nagy a mail forgalom, így ez elég fontos. Remélem hamarosan javítják, másikon is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Így hírtelen nem emlékszem a folyamatra, úgy meg talán tudok segíteni a megoldásban. Nagyon kevés gyári alkalmazást használok.