Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Én durván a megjelnés óta használom, júniusban vettem. Nekem leginkább annyi tűnt fel, hogy az akksi a barátom lett, a kezdeti ellenérzések után.
Egyébként már az EMUI 3.0 -tól is lesznek érdembeli változások.
dragonfx:
Lassan lesz egy összefoglaló, csak nem nagyon volt időm csinálni, meg a gépem is hanyatt esett, szóval volt gondom mostanában... Objektív összefoglalóra gondolok, plusz végfelhasználói véleményekre.Mielőtt véglegesbe bekerülne, ezt felteszem egy blogba, hogy mindenki tudja véleményezni és ha minden rendben van, akkor bekerül a helyére.
Evil Snowman:
Egy várható árat nem tudsz mondani, hogy mire lehet majd számítani a karkötőnél? Sacc sem gond. -
dragonfx
veterán
válasz
husziahazban
üzenetére
na csak igen azert kerdem mert ez a teszt nagyon lehuzza. de a user tapasztalatok jobbanerdekelnek.
en is nyomkodtam media.ba es meg se doccent soha mint a villam.ezert allok tetovan ez a teszt olvasasa utan.... -
husziahazban
csendes tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Ja látom másik topic!
-
törölt tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Kicsit visszanézel (max. 2 oldalon belül), akkor ott találsz pár dolgot ezzel kapcsolatban, mikesa szerintem elég korrekten leírta.
Amúgy 3 firmware jött ki a telefon bejelentése óta. Az elsőt már minden megjelenő telefon megkapta. 2. csak vodánál van eddig, 3. meg még úgy tudom csak németeknél hódít, de netről be lehet szerezni és könnyen meg lehet oldani. Utóbbi amúgy a B126. Amúgy sanszos, hogy mostanában várható valami új dolog is, illetve az EMUI 3.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi