Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
válasz
üzenetére
Hát, ja, csak nekem a zenénél nem ennyi fájlból kell választani, hanem 1863-ból.
Egyébként valószínűleg megvan: \system\media\audio\ringtones
Persze ehhez előbb rootolni kéne, de most már azzal megvárom a Lollipop frissítést.
Már sokan írták, de marha jól néz ki ez az Emui 3.0. A tárcsázója pl, nagyon ott van. Vagy az óra. Ott mondjuk kicsit gáz, hogy az időzítőnél nincs már ott az előre beállított 1-3-5 perc. A beépített böngésző is kicsit rosszabb lett, de azt úgysem használom.
Szóval a lényeg, hogy olyan jól néz ki, hogy meginogtam, hogy adjak még egy esélyt a gyári launchernek. Jelenleg ott vagyok elakadva, hogy az óra widget valójában 2*1-es. Viszont, ha a gyári launcherre rakom fel akkor 4*1. Én meg annyi helyet nem akarok neki adni (meg hülyén is néz ki mellette jobbról-balról a két üres hely). És jelenleg nem találok jó alternatívát

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi