Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem anno gyorsan kellett és vettem egy magyar mappás tokot.
-
törölt tag
Én is azt használom, de azért azt tudni kell, hogy nem véd úgy, mint pl. egy szilikon vagy egy bebújtatós tok.
Egyrészt a telefon alsó- és felső vége szabadon marad. Másrészt meg merev az anyag. Persze valamennyi rugalmassága van, mert műanyag, gumi bevonattal, de inkább igaz rá az, hogy elég jól néz ki a telefonon, de kevésbé véd.
Szerk.:
Talán a legjobb megoldás az első- és hátsó edzett üveges fólia kerettel. Jól is néz ki, meg védi is a telefont.Itt viszont van egy bökkenő. A szilikon keret nem mindenkinek tetszik, fémből a többségénél vannak gondok:
- Ami ritkább, az árnyékolás.
- Ami többször előfordul, hogy nem illeszkedik rendesen.Persze a szilikon keret megoldja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest