- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #6931 üzenetére
Köszi!
Valahogy így gondoltam én is: Az OTA-ban nekem sincs olyan nagy bizodalmam. Anno a Sonynál bár nem OTA-n, de sokan be szopták, hogy ráfrissítettek a meglévő rendszerre úgy, hogy tartsa meg az adataikat és a beállításaikat. Oszt frissítés után fagyott a teló, meg minden baja volt. Magam mindig a tiszta telepítés híve vagyok. Előtte még egy wipe is be szokott figyelni. Igaz frissítés után is az az első nálam. Csak nem tudom, hogy ezt a Huaweinél is érdemes e megcsinálni.
Más. Ezt a bootlogó cserét nem egészen értem. Én azt hittem, hogy amit a Huawei felrakott Vodás romot az komplett szolgáltatós rom. Abban elvileg benne kellene lennie a bootlogónak. Vagy nem? Elvileg azért Voda specifikus, hogyha azt rávarázsolom, akkor az olyan, mintha a Vodától akkor hoztam volna ki újonnan a telót. Vagy a Huaweinél ez is másképp van?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest