Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ufonauta #6932 üzenetére

Most frissítette a kolléganőm a Z3 -at és megmakkant a telefonja. Akad, fagy, össze-vissza. Krix-krax szövegek vannak egy csomó helyen...stb...stb...stb. Angolul használja a telefonját, tehát még azt sem lehet mondani, hogy a magyar nyelvi csomag miatt akadt be.

Ez inkább szolgáltató függő. Én nem vagyok olyan biztos abban, hogy a Vodás ROM -ba bekerült a boot logó. Persze a gyári általnos verziós ROM ezt elvileg nem fogja megváltoztani, de miután én magam még nem teszteltem, nem állítom biztosra. Ráaádsául ha valaki feltesz egy moddolt ROM -ot (pl. My-RoM), ott egyből ugrik a boot logó is. Visszaállítani meg nem lehet, ha nincs kimentve.

HA jól emlékszem a custom recovery -k (pl. CWM) sem menti a boot logót.

Szerk.:
    ÉS érdemes megnézni, hogy a bootloader zárt -e vagy nyitott. Vodás készüléknél ez ügyben még nincs sok tapasztalat. Mivel arra a ROM -ra nincs túl sok minden, nem is nagyon volt róla szó. Egyébként nem jellemző P7 -re a zárt BL, 1-1 db van, aminél így volt. Az is jellemzően külföli készülék.

Bootloader nyitásról néhány szó:
    Zárt bootloader -nél nem tudsz mókolgatni a telefonon, fel kell oldani. Ezt ennél a több féle módon tudod megoldani.
    - Huawei -nek írt levéllel, egy külön mail címre. Ebben tudok segíteni, ha valakinek kell. Hogy mi legyen a mail -ben, hova írja....stb.
    - RootGenius -os ROOT -olással lehet nyitni. DE nem mindenkinél meg a Root Genius.
    - A B126 FW nyitja a bootloader -t, tehát csak elég visszatérni rá, aztán mehet minden a maga útján.

Új hozzászólás Aktív témák