Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én nagyon elfogult vagyok a MIUI és az EMUI irányába, szóval erről inkább nem nyilatkoznék, mert nem igazán lenne korrekt
Egyébként nálam G2 -n is EMUI jellegű felület van kialakítva, launcher -vel. Sőt, POP 7 -en is.Az pl. mindenképp pozitív G2 -nél, hogy személyre lehet szabni, a szintén szoftveres alsó sávot/gombokat. Persze korlátozott módon, de pl. alsó gombbal le lehet gördíteni a felső navisávot is, ha olyanra állítod. Aki nem éri át egy kézzel és gyorsan szeretne boldogulni, annak hasznos. Nekem 5,5 -ig nincs gondom, G2 ugye 5,2, de valahol 5 - 5,2 a legkényelemesebb nekem.
Illetve talán annyi még kimaradt, hogy az alap, általánosabb böngészőkön kevésbé, ritkábban döcög. Persze azért az túlzás lenne, hogy egyáltalán nem, de ebben több a különbség. Annak érdekében, hogy ne legyen egyáltalán, én is alternatív böngészőt használok, ami nekem minden telefonon bevált.
Amúgy majd kíváncsi leszek valós hasnzálatnál az EMUI 3-ra, ami eléggé küszöbön van (szeptember), hogy az amúgy apróbb, de nagyon hasznos változtatások miben fognak megvalósulni. Ez azért még lényeges lehet az összehasonlításnál, ami a közeli jövő zenéje. Remélem azért nagyon nem fog elmenni iOS irányba, bár nem mint ha annyira rossz lenne, de várok egy kis egyediséget, különleges megoldásokat.
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Természetes

Összességében én nem érzem azt a különbséget használat során, amennyivel többe kerül a G2. Sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként nálam G2 -n is EMUI jellegű felület van kialakítva, launcher -vel. Sőt, POP 7 -en is.