Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dancskaa
üzenetére
Annyira én most nem ismerem a szolgáltatói árakat, főleg a magentáét, mert én éppen most szabadultam onnan el. Persze ízlések és pofonok, illetve kinek milyen a tapasztalata.
Lehet azért nagyjából hasonló áron, valamive drágábban jobb telefont venni. Főleg ha körülnézel még egy kicsit a kínai piacon, ami magyar terjesztést is kap/kapott, pl.: Xiaomi. Más kérdés mondjuk a garancia, meg hogy egyes szolgáltatói készülékeknél jóval erősebb hardverrel is vannak problémák, meg néhányat túl is értékelnek. Én legközelebb egy másik telefonom váltom tavasszal. Annál erősen gondolkozom, hogy Huawei, Xiaomi vagy a BB Passport felé húzzak. De ez már más kérdés. Árban és tudásban amúgy hasonló keretek között, de pl. Passport -ról említve látható, hogy más felhasználásban.
Huawei -re elég jellemző, hogy magasabb áron indít, szerintem most már jóval elérhetőbb az ára, 87 talán nem rossz érte újonnan.
Nem nagyon szeretek ajánlgatni, mert én elfogult vagyok. Van egy ilyen téma, amiben lehet ebben tanácsot kérni, de én ritkán járok oda, mert mások is elfogultak az általuk használt, kedvelt márkával kapcsolatban. Ezért fogalmaztam inkább így, igazi konkrétumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- The Crew sorozat
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest