Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
treck1985
üzenetére
Azt kell megnézni, hogy mik vannak rajta, amik húzhatják az akksit. Egyes programoknak tök mindegy, hogy van -e net vagy nincs... sajnos. Illetve a szinkronizációtól 2-3x annyi program is működhet, mint nélküle. Nekem mondjuk elég fontos, mert dolgozom is a telefonon, így pl. a mail szinkronizáció is elengedhetetlen.
Illetve az, hogy "XY program eddig tök jól mőködött, de X ideje mégsem", ez droid alatt simán előfordulhat, egy frankónak nem nevezhető frissítés után, ami ugye az app -ot érinti.
-----
A B127 -et (mint azt írtam) mindjárt beírom, de aki ettől eltérőt tapasztalna, akkor szóljon.
Egyébként aki feltette, és tapasztalta ezt a lebegő gombos problémát B127 alatt, az csinált egy visszaállítást utána a gépnek? Azután is ez volt a gond. Simán lehet hogy megoldja, mert a frissítés összeakadhat a jelenlegi problémával. Ezért nem szeretem az OTA -t. Lehet egy general verziós B127 megoldaná a problémát. Ezért simán lehet az is, hogy nem mindenkinek áll fent ez a "bug" B127 alatt.
Szerk.: Addig nem is frissítem le az összefoglalót.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest