Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Köszi. A B839-et honnan és hogyan rakom fel? Ha bent van az összefoglalóban elég, ha arra hivatkozol fél szóval, én nem találtam.
A korábbi root meg olyan volt, hogy először teljesen jól működött, aztán fokozatosan elfelejtette (ilyet még nem láttam, pedig már jópár telefont rootoltam. Először csak nem akart továbbiakban root jogot adni semminek, de ami régen kapott az még működött, aztán felraktam az EMUI 3.0-át, amire szinte teljesen elfelejtette a rootolást, bár néhány alkalmazás még továbbra is úgy működött.) Szóval ezek mellett vajon kell bootloadert nyitni, vagy sem?
A gps-t reggel megtalálta. Szóval még azt is hozzátenném a közös információ halmazhoz, hogyha ilyen problémád van, akkor:
- [GPS test]
- tedd ki az ablakba 15 perc - 2 óra időtartamra
- Lehetőleg mindezt reggel csináld.Utána egy darabig jó lesz.
Ja és azt tudtátok, hogy 50 fok felett nem tölt az akkumlátor? A tegnapi műhold keresés során kint volt az erkélyen, és mégha direkt nap nem is érte elég meleg volt. Aztán behoztam és fel akartam rakni töltőre. Egy pillanatra felvillant a töltés, majd abba is hagyta. Mikor az aksi hőmérséklet lement 49 fokra simán elkezdte tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest