Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja
üzenetére
Eddig minden megy, nem futottam még bele leállásba, messengeren meg még nem kaptam üzenetet, meg még ugy sehonnan, igy nem tudom , hogy az értesitések megjönnek e időben.
Messengeren meg csak szöveget kapok videokat soha igy azt nem tudom megnézni, bár a v4 nél ha erre az uj funkcióra rámentem ami a kamerát akarta használni akkor azt irta ki , hogy valami használja a kamerát és igy nem lehet használni, mindezt ug yis ha egy ujrainditás után egyből probáltam.A huawei backup és az android system webview alkalmazások mit csinálnak, mert alapból fennvannak és frissülni is akar mindegyik, de ilyen gyári cuccokat nem igen használok, lehet törölni öket vagy bármilyen más alkalmazást ami fenn van?
A lightmanager meg hasonlók
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő