- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszq
csendes tag
válasz
Zsoleszq
üzenetére
Nem tartom valószínűnek hogy valaha bemutatás közben elejtették, mert az eladó előttem vágta le szikével a fóliát a dobozról.
Hozzászólásaidból tekintve, szerintem több Huawei P7-es telefon fogsz a kezedben mint egy átlagember, ezért ha találkoznál hasonló termékkel mint a miénk, kérlek oszd meg velünk a tapasztalatodat.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszq
üzenetére
Én elhiszem. Olyan nincs, hogy tömeggyártott termékek között ne lenne hibás darab. Persze ezt a szervíz úgyis megmondja, mert nem csak nálad sérülhetett.
Egyik alkalommal amikor bent voltam az egyik szolgáltatónál, az egyik ügyfélnek sorra hordták ki a telefonokat (gondolom nem tudott választani), aztán az egyik szépen ki is csusszant az ember kezéből. Az szolgáltatós kislány meg felvette, jól megnézte, legyintett egyet aztán belerakta a dobozba és visszatette a helyére (kint van az üzlettérben a rekesz, amit kulcsolni lehet egy térdmagasságig érő fiókos rendszerben). Tehát simán el tudom képzelni, hogy azóta már el is adták.
-----
Korábbi (#1633) hozzászólásomhoz:
Azért a gsmarena battery értékeket kezeljétek fenntartással, mert nem kevés pontatlan adat van leírva, sajnos. Használat mellett az Iphone 5s -re szinte mindenben jobb értékeket adtak, ami azért kicsit vicces. P7 előtt 5s -t használtam, nem sokáig (néhány hónapig), mert egy nap 2x kellett töltenem. Meg még lehetne fokozni, de szerintem már ennyi is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest