- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsoleszq #1638 üzenetére
Én elhiszem. Olyan nincs, hogy tömeggyártott termékek között ne lenne hibás darab. Persze ezt a szervíz úgyis megmondja, mert nem csak nálad sérülhetett.
Egyik alkalommal amikor bent voltam az egyik szolgáltatónál, az egyik ügyfélnek sorra hordták ki a telefonokat (gondolom nem tudott választani), aztán az egyik szépen ki is csusszant az ember kezéből. Az szolgáltatós kislány meg felvette, jól megnézte, legyintett egyet aztán belerakta a dobozba és visszatette a helyére (kint van az üzlettérben a rekesz, amit kulcsolni lehet egy térdmagasságig érő fiókos rendszerben). Tehát simán el tudom képzelni, hogy azóta már el is adták.
-----
Korábbi (#1633) hozzászólásomhoz:
Azért a gsmarena battery értékeket kezeljétek fenntartással, mert nem kevés pontatlan adat van leírva, sajnos. Használat mellett az Iphone 5s -re szinte mindenben jobb értékeket adtak, ami azért kicsit vicces. P7 előtt 5s -t használtam, nem sokáig (néhány hónapig), mert egy nap 2x kellett töltenem. Meg még lehetne fokozni, de szerintem már ennyi is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest