Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Raspberry Pi
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karelgott12
tag
válasz
fatomas673
üzenetére
Szia
A segítségedet kérném. Sikerült nekem is sarkára ejtenem a telóm, és elrepedt az üveg hátlap. Lassan 2 éves lesz, ezért összekötném a hasznost a hasznossal és egyúttal már aksit is cserélnék benne. Megnéztem néhány videót a témában. A szétszedés tiszta, de az összerakásra több verziót is láttam. Valaki csak szimplán rányomkodta a hátlapot, más melegítette hajszárítóval is, s mintha te azt írtad volna, hogy kell hozzá két oldalú ragasztó is.
Esetleg privátban leírhatnád részletesen, te hogyan csináltad.
Előre is köszönöm a segítséged!
-
dawoka
csendes tag
válasz
fatomas673
üzenetére
Köszönöm a tippet, simán ráment a decemberi gyári lolipop, most töltöm reggelig és kíváncsian várom a fejleményeket. Utánanéztem az akksi/hátlap áraknak és tényleg röhejesen olcsó. Ha a rom frissítés nem segít, valószínű házibarkács lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest