Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawoka
csendes tag
válasz
dawoka
üzenetére
Úgy tűnik sikeres volt az akció. A rom frissítés rendbetette az akku használatot. A felrakás után még egyszer bekapcsolás után lenullázta magát, azóta még egyszer kapott egy egész éjszakás töltést, ma reggel óta 70% úgy, hogy már teljesen testreszabtam
köszönöm szépen a szakértő és gyors segítséget, örülök hogy ismét vidám tulajdonosa lehetek eme remek telefonnak!
-
fatomas673
tag
válasz
dawoka
üzenetére
Az összefoglalót olvasd el! Nem tudom, hogy neked melyik a gyári rom-od! Ott minden rom megtalálható leírással együtt! Ha ez mégsem segítene akkor szerintem beválalhatod a szétszedését a telónak. Én lcd panelt cseréltem, mert hülye módon megfürdettem a telót! Az akku cseréje egyszerűbb! Az alkatrészt az AliExpessen rendeltem meg amihez dombornyomott bankkártya kell, nem kel félni tőlle én már rengeteg mindent megrendeltem onnan és még minden megérkezett! A szétszedésben meg tudok segíteni, ill. a yout.be videó!
-
fatomas673
tag
válasz
dawoka
üzenetére
Szia, ne félj a saját magad álltal végzett akkumulátor cserétől, nem egy ördöngős feladat! A hátlap leszedéséhez pontosan elegendő egy minden háztartásban lévő hajszárító! A you..be videó sok segítséget ad. Több is van belőlle! A hátlap levételét követően az akkumulátort 1 db csavarral rögzített fedélke kivételével majd a sorlábas érintkező körömmel való kipattintását követően hajszárítóval az előlap felől szintén melegíteni kell. Ezt követően szélesebb célszerdzámmal kivehető. A visszaszerelés már pofon egyszerű!

Kínai oldalról a mellekelt termék 2500 -3000 ft akkumulátorral együtt!A Cunaja által javasolt dolgot csináld meg előszőr! Az én általam leírtak csak ha minden törik alapon.
Én már akku csere miatt biztosan nem vinném szakihoz, ha pár ezresből megoldható.
Ui: kell még 2mm-es kétrétegű ragasztó a visszaragasztáshoz. -
Cunaja
addikt
válasz
dawoka
üzenetére
Milyen rom van a telefonon? Ha újrarakod az aktuális romot, az nem old meg semmit. Cserélj egy másik romra, a kernel a felelős a töltésért, és lehet az akku megmakacsolta magát. Láttam már olyat, hogy teljesen más rom lett a telefonra téve és az akku megjavult. Egy próbát megér. Ha teljesen romot cserélsz, az formázza magához és lehet megjavul.
Más!
A buildprop mókolása azonali bootloop jelenséget csinál ha nem megfelelően van csinálva. Holnap leírom mit kell belerakni.Egy kis kérés! Akinek TWRP van fent, az lépjen bele és kicsit a menüket tanulmányozza. Állítani nem kell semmit. Ezt azért kérem, mert esetleges bootloopnál, nem rom cserét végzünk, csak a fájlt cseréljük a recoveryn keresztül ami a halált okozta. 2 perc és nem több. Advanced menü 2 dolga kell majd. 1 mount, 2 file manager. Ennyi. A rossz fájl cseréje az eredetire, jog megadása és indul a telefon.
Tessék megnézni. Mást is tud, de az nem lényeg most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszönöm szépen a szakértő és gyors segítséget, örülök hogy ismét vidám tulajdonosa lehetek eme remek telefonnak!