-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nagyra értékelem hogy próbálsz, de komolyan nem ma kezdtem. Tucatjával mennek át telefonok a kezemen havonta, ebayen veszem őket hibásan (sérült sim-slot, törött kijelző, stb.) és adom tovább javítva, ez amolyan hobbi nálam. Saját romok készítésével nincs időm foglalkozni, de a romok cseréje mindennapos nálam, és csukott szemmel megy az összes fastboot parancs. Csak azért írom le, hogy ne gondold hogy most raktam fel custom romot először.
Tényleg minden megvolt, komolyan. Szerintem még olyan 1 órája van az akkunak. De ha bepipulok lekapom a hátlapját és lehúzom az akksit

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest