- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
treck1985 #1186 üzenetére
Merre nézted a hátlapot? Én amiket láttam szerintem mindegyik utángyártott volt, sajnos... 4.000 - 4.800 között. Annak GG3 -nak kell lennie, nem sima edzett üvegnek. Az GG3 -as volt? Bár eddig még nem szereltem Huawei -t, remélem ezután sem lesz rá szükség.
moltam:
Én sem láttam még rá, bár bevallom annyira nem is kerestem, csak 1 - 2 helyen néztem. Meg igazából durván 3 hónapos a telefon és már így is elég sok gyári up érhető el rá. Meg ugye elvileg az UI is jön, hamar szabaddá teszik a frissítéseket, meg szerintem kevesen mókolnak vele.Azt néztem amúgy, hogy a legtöbb helyen nem is a P7-L10 -es változattal variálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest