-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vásárolt egy barátom egy ilyen telót a Telekomtól. Még 2.3-as Emui-val jött, a görgetés folyamatosan akadozott, plusz túlérzékeny volt a kijelző, tehát sokszor görgetés helyett belépett az adott menüpontba/programba.
OTA-n frissítettük, Emui 3 és a KitKat rendben felment, sokat javult a helyzet. Viszont a Launcher-ban még mindig alig lehetett az ikonokat áthelyezni, mert a hosszú érintés is koppintásnak vette - ezt a Kisegítő Lehetőségek menüpontban az Érintés késleltetéssel sikerült állítani. A gyári fólia levétele után is javult valamennyit.
Viszont még így sem tökéletes, főleg lassú függőleges görgetésnél (Fb Messenger, Telefonkönyv, Böngésző) még most is van, hogy nem a görgetést indítja el, hanem koppintásnak veszi. Én már kidobtam volna az erkélyről, de az ismerősöm kevésbé érzékeny egyelőre.
Nekem már sok droidos telóm volt, köztük sok béna is (Vodafone 845, Smart 858, Zte Blade), de sose tapasztaltam hasonló hibát.
Az lenne hát a kérdésem, hogy ez szoftveres hiba lehet és másnál is jelentkezett már - Összefoglalóban nem látok utalást - vagy pedig egyedi hardveres gond és vigyük szervizbe az 1 hetes készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 94% ! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő