Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Jól van beállítva a taskkiller, ezért kapcsoltam ki.
Ne lójjön ki semmit.
Mivel az egyik (mert kettő van fent) taskkillerben be tudom állítani azt is, hogy mi ne induljon a rendszerrel, azon belül aminek van több része, akkor melyik része ne induljon el.
Majdnem ugyan az mint az utolsó ajánlott program egyszerűsített változata, (frissítés után letiltó(nem tudom a nevét) program).Vagyis minden vissza alapra, és a zene akad. Progrramok töröl, zene nem akad.
Most vissza állítottam a task killereket, és még mindig jó. Sanszos, hogy a memória booster, annyira leoptimalizálta valós időben, hogy nem tudott együtt futni. Jobb ötletem nincs. Lehet a battery booster, fogta le, mivel ezt a telefon kezelő is nagy fogyasztásúnak írja.
De ez nem is lenne gond, de a wifi-t 3 percig fekete képernyő kísérte, és a vissza nyilra nyomva csak egy fehéres háttér jelent meg a gomb mögött, és állt. Rendesen kifagyott.
Nem feltétlen rosszak ezek, de valamivel összeakadnak nálam. Nem gondolom, rendeltetés szerű ha a rendszer lefagy, lapozáskor laggol de nagyon. Újraindítás 2-3 perc. Utána sziontén laggolás, fekete képernyő, stb.
Töröltem őket azót a megint hibátlan.
Lehet a task killerek zavarnak be.Ugyan ezen killer beállításokkal ment 3 napot a telefon, és éjszaka 0 merülés, nem gondolom, hogy ott lenne a gond.
Szóval most egyet visszarakok és használom pár napig, előbb utóbb kiderül mi fogta le a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 94% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest