- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Nem vagyok elvetemült, vagy mégis. Nem vagyok feladós típus, csak ha nem tudom megoldani épkézláb módon. (vagyis nem akarok szakmát tanulni annyit nem ér)
Most megnéztem, hogy kell témát szerkeszteni proterkocka linkjei közt a 2GB ot felraktam. Kikerestem azokat amikből lehet építkezni, mint pl.:
Black God, és Powersaving témák 2.3 alatt
Azért eltartott egy darabig míg megtaláltam. Már csak jó lenne tudni a sokmilliókarakter.hwt ből melyik melyik, mert akkor a tröbbit kidobnám a telóról..Kell egy olyan téma amiben a beállítások alatt lévő ikonok vannak és összevarázsolni a kettőt, ha be lehet tenni a helyükre a 2.3 as ikonjait, hogy ne ovis kinézete legyen.
Ha ez nem megy akkor megy vissza, de ha megy vissza akkor szólok, hogy sikerült-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest