-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
KKrisz751 #4771 üzenetére
Lejárt az idő szerkesztéshez.
Nem az ár volt a lényeg. Ha lehetne szolgáltatónál kapni fehéret, megvettem volna ott. De közölték itt helyben, hogy limitált volt a fehér és nem lesz, csak fekete. Környékbeli városokban telenornál ugyan ezt válaszolták. Kifizettem volna a 98-at is érte, és akkor a kezembe kapom azonnal, biztos helyről.
De ha már rendelem, akkor hogy 75 vagy 85 mindegy. 100as keretet szántam erre, ennyit spóroltam ki. Ennyibe kerül a szolgáltatónál.
Ekkora összegnél amúgy sem szívesen vásárolok neten, most meglátjuk.Mondjuk saját tapasztalatom annyi, hogy mikor itthon megvettem a hugom fiának a távirányítós helipotert 18750ért, neten rendelve, aztán 2 napra rá kínai oldalon ugyan azt 8500 ért láttam, majd megrendeltem és még a tájékozatótól kezdve minden ugyan az volt, hülyén éreztem magam.
Így sokszor úgy érzem, hogy nem az olcsóbbik ár az irreális, hanem a drágábbik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest