Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Novemberben lesz esedékes nálam egy készülékvásárlás, a Vodafone-nál van előfizetésem és ott tudok nézelődni.
Tüzetesen átnéztem a náluk elérhető készülékeket és hogy melyik lenne nekem megfelelő.
Találtam is 8 olyan modelltami nekem és az elvárásaimnak is megfelelne, közöttük van a P7-es is.
Megmondom őszintén hogy roppantul tetszik ez a készülék, látszik hogy odafigyeltek a tervezésekor, egyszerűen gyönyörű letisztult és elegáns.
Viszont ami kicsit visszatart az a saját fejlesztésű processzor, és hogy ez a későbbikben gondot okozhat az alkalmazásokkal való kompatibilitásában.
A másik ami nem tetszik, az a tesztben is említett a gyári böngészőre vonatkozó dolog(szaggat, lassú).
Nem igazán szoktam a gyári böngészőt használni, csak a Chrome-ot vagy annak a Beta verzióját, de azért ez egy felső kategóriás modell, és ennek a kis bakinak nem szabadna fennállnia.
Amire viszont kíváncsi volnék az a kamerával készült fotók minősége.
Nyilván nem várom el tőle hogy egy 200 ezer forintos géppel megegyező és minőségű fotókat készítsen, de azért az árához képest üssön meg egy szintet.
Ha valaki megtenné hogy belinkel egy pár fotót ami a készülékkel készült, azt megköszönném, illetve egy teszt videót is szívesen megtekintenék.
Köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest