-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebestyen93
tag
Nem rossz, elég szép jószág
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
evermobile
csendes tag
Sok a kompromisszum ennél a modellnél is sajnos.
Samsung, "Simple the best"
-
HuaweiU8500
senior tag
Háát, vegyes a kép, csavarni kellett volna még azon procin...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Márko88
aktív tag
Gyenge ennyi pénzért..sokkal élvezhetőbb és jobb márkák vannak.
Asus Zenfone 6 teszt kb .. ?
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
petipetya
nagyúr
A mobilaréna tévében látott böngésző akadozás elég csúnya hiba. Kérdés, hogy Chrome vagy másik alatt is csinálja-e, illetve hogy szoftveresen javítanak-e ezen?
Tele van extrával a készülék, de a működése során folyamatosan kompromisszumokat kell kötni, így nem annyira jön be.
"nincs rá lezsóidő"
-
ESP23
senior tag
"....130-140 forintos kiskereskedelmi ár ugyanis kissé túlzónak tűnik...."
Itt szerintem az ezer szó lemaradt, de nem lenne rossz ha ennyiért adnák, rögtön vennék is vagy 10-et belőle. -
oliwire
őstag
Hát a Huawei kicsit kezd elszállni az árakkal Magyarországon. Ennyi pénzért tényleg lehet jobbat is venni, Magyarországon, ismertebb gyártótól is.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
1-2 napja még "védtem" a huawei-t, de azért ennél kicsit többet vártam volna ennyiért
...Szeretem leracsniztatni...
-
margithid
veterán
Ez nagyon túl van árazva...
Ezerszer inkább LG G2 100k-ért, vagy Kínából egy Xiaomi Mi3 85k-ért.
Talán a P6 árát még jobban letolja és akkor az már nagyon jó vétel lehet. -
roli543
őstag
Kár az árért, mert a felület valami eszméletlen király lett
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
DS39
nagyúr
fél milliméter? nem fél centiméter akart lenni?
szerk: leesett a "poén", ... P7 - (mínusz) fél milliméterben ...
(6,5 mm a teló vastagsága)[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Csöppet megijedtem elsőre a selfiek láttán.
Viszont Huawei-éknél azt hiszik, hogy ők már a prémium (vagy inkább nevezzük AAA brandnek őket) márkák között játszanak, és ennek megfelelően áraznak. Csak hát itt egyedül az ár prémium, meg esetleg a kijelző. Elfogadhatatlan a menü és a böngésző akadása ilyen szinten, szerintem.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nekem tetszik a kütyü,egy kicsit tényleg a sonyra hajaz.Az ára már kevésbé tetszik.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
elmepocok
tag
Egy komolyabb alsó-közép Cortex A7-es Qualcomm szintje... Az e heti termésből ott az Xperia M2, ami erősebb is, fele ennyibe kerül, mindenki elhiszi, hogy A brand és nem hiszem, hogy annyival gagyibb érzetet kelt, mint amennyire ez drága. Nekem a néhány plusz pixel és több RAM nem érne meg dupla árat, akármilyen minőségi házba is pakolják, de hát nem én vagyok a célközönzég...
-
wody21
tag
130e Ft-os árhoz képest olyan brutálisan laggolt a videóban, mint valami "ősrégi" kandroidos mobájl. Hatalmas Thumbs Down, Hugyavej...
[ Szerkesztve ]
-
Palibá
tag
Most úgy érzem, tényleg igazán meglepően szép képeket készít a masina. Graulálok, végre nem agyonmosott életlen vacakok születnek. Mobiltelefonhoz (főleg ilyen vékonyhoz) képest szerintem abszolút kiváló a kamerája.
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
Krissz1983
aktív tag
A teszt szuper a telefon kevésbé....
Azt meg kell hagyni hogy gyönyörű kütyü de az a proci... Illetve akad a menüben? WTF???? 140-ropiért?
Asszem maradok a jelenlegi telefonomnál pedig a P7 esélyes volt..... Nagyon![ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
wertigo1984
őstag
Ez az egyik legszebb huve(j) a G750 mellett.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
veterán
Mindenki másképp látja, de én nem látom itt azt a fenenagy előrelépést. Egy ütős csúcsmodell (P6) után a minimum lett volna hogy vízállóvá teszik az eszközt.
Részemről ennyi pénzért G2, vagy Xperia Z.
Kevesebbért M2, vagy P6.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
halkow
őstag
szép telefon meg minden de alig fejlődött az elődhöz ....140k az sok érte
Alcatel onetouch idol2s the king
-
PEEEEET
csendes tag
Az előd nem laggol böngészésnél, és a mérete is ideálisabb számomra.
[ Szerkesztve ]
P6
-
NoMagix
addikt
Ufó szem mindent visz!
Nem rossz ketyere, de erős az ára, azért még szeretem a Huawei termékeit!! -
ATEE77
tag
A kamerája egy vicc.
www.Phmegbizhatosag.atw.hu Itt ellenőrizheted az értékeléseimet.
-
M.A.Z.
aktív tag
A 0,3 milliméter mióta fél milliméter? Kerekítés miatt?
Sőt, hosszabb és szélesebb lett.[ Szerkesztve ]
-
MuzikJunkie
aktív tag
Hmm, már egyszer írtam egy Huawei készülékre, hogy áthívtak valakit a HTC-től, hogy ilyen vastagon fog a ceruzájuk?
Nem lenne ez rossz, de bőven 100 ezer alá kellett volna belőni és nem előfizuval, meg trükkökkel. Kár érte.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
judas13
addikt
Az a 3 nem 4 millió eladott véletlen? Idáig annyit olvashattunk.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
djbelo
senior tag
Az ára tutti csökkenni fog!! Nekem különben tetszik nagyon szép, csak a méretével van gondom... De ha megválnék a P6-tól biztos ezt választanám! Nagyon bejön az Emui rendszer + a Huawei!
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Gyönyőrű lett, le a kalappal
No Sana No Life
-
Graphics
Jómunkásember
Nem akarok károgni, de megteszem... Ez a modell gyengén sikerült ezzel az árcetlivel... Ha igaz az ára.
Kínában tudnak impozáns telefonokat letenni az asztalra ,de ebben az ársávban más gyártók is potensebb készülékeket hoznak.
Alapból a Huawei Emotion UI akárhanyadik verziója is egy elfuserált rendszer... volt vele dolgom. Személyes vélemény persze, de nekem már akkor is döcögősnek tűnt.
A tetszett plecsni egy 2-es alá
Na majd a teszt után kiderül mit tud.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Fitzgerald
veterán
Fele ennyit ér kb. S4-et lehet manapság 70-75k körül venni használtan.
Nexus 5-öt 80-85k-ért. Azok meg fejen h*gyozzák ezt a Huawei-t.
De még az MT6592-es cuccok is számottevően erősebbek, és jóval olcsóbbak ennél.
Vicc. -
Cultus
tag
P6-omat P7-re cserélném. Valaki?
"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
merkucyo
aktív tag
130K ezért ?? Vicc ..
Ahhoz még nagyon sokat kell a Huaweinek letennie az asztalra..Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
w333
félisten
Nem rossz telefon ... csak kicsit túlárazott
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Szép telefon lett nagyon, de tényleg versenyképesebb lenne egy Qualcomm procival, és egy kicsit alacsonyabb árcetlivel. Mondjuk a P széria elvileg a divatos modelleket tartalmazza, de szerintem a Huawei még nem olyan húzónév, hogy megengedhetnék maguknak az ilyesmit.
-
eszgabor
aktív tag
"Viszont az is biztos - és ez a sebességteszteknél is kijön - hogy kicsit karcsú nyers erőben a készülék, ami bizony érződik. Meg-megdöccen a menü, néha-néha láthatóan gondolkodóba esik a készülék alkalmazásváltás során"
Nehéz elhinni, hogy 4x1.8GHz 2GB rammal azt okozza, hogy meg-megdöccen....
Nem inkább optimalizálatlan?Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
judas13
addikt
Ez a 4.7-es kijelző méret a max nálam is. Egyedül a még pengébb ház lett most a mérvadó amivel megfertőzött tavaly a cég és azóta is folyton figyelem az ezen a téren történteket most a Vivot,Gioneet és társait.
A legközelebbi telómnál majd alap lesz már,hogy szeletelni is lehessen vele. A többi nem számít"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
csongi
veterán
Hurra!!!! Meg egy Sajat android. Valoban jo lesz ha vegre szabadon valaszthat operacios rendszert az ember. Annyi hasznos dolog van benne, hogy teljesen felesleges
Autos mod? Nevetseges, nem mindegy mi meriti az aksit? Ha meg takarekos uzembe van akkor ugy sem megy. Egy hiba lehetoseg csak. Egy evben mennyit megy egy atlag ember navigacioval? Evi 40ezret vezetek es jo ha 20 alkalommal kell. Es sorolhatnam. Dizajnos a kulso elegans, de ezektol az elore eroszakosan az arcba tolt dolgoktol kivagyok. Csinaljanak lancsert es ha vasarlo akarja majd ugy inditja gepet. Twitter meg tokom tudja miket tesznek fel. Mikozben leszedni nem lehet, de legalabb netes halozaton egybol konektalnak, es jaaa kattog a bongeszo meg minden? Erdekes. Ha annyira akarja csinaljon sajat playt es a keszulekre optomalizalt appokat tegye fel. Ez a sajat skinezett rendszerek szepen osszeomlanak, vagy meg nagyobb megosztottsaghoz vezetnek. -
James67
aktív tag
Nekem tetszik, de ahogy már előttem is elmondták többen, szerintem túl árazták és azok az akadások a videon...
Redmi Note 8 4/64
-
szabakaa
aktív tag
Nagyon szép a telefon, de itt ki is fújt. Láttátok a kamerával készült videót a cikkben?
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
JanR
addikt
Az egészből a telefon külseje tetszik. Volt P6-m, 60 ezerért vettem újonnan (voda).. most azért kellene dupla árat fizetni, mert rajta van a 4.4, meg erősebb a GPU és csavartak egy kicsit a CPU-n? Na ne röhögtessenek már. 1 telefon után nem lesz a huawei prémium telefon gyártó, vagy nekik elfelejtettek szólni?
Jobb esetben a szolgáltatói árak is 100 körül lesznek előfizetéssel, ez akkor is majdnem a duplája a P6-hoz képest. Ha valakinek ennyit ér a külalak, akkor hajrá. Az számomra viszont szomorú, hogy ennyiért van SGS4, LG2 és társaik, amik nem kicsit jobbak hardverileg, mint a P7
-
vittorio7
őstag
Kicsit többet vártam, bár külsőleg szép.
-
Ádám16
addikt
Szerintem szép is, jó is, az árán jócskán faragni kell, de jó lesz ez. Sajnos meg akarják lovagolni a P6 sikerét, és arra alapozni, hogy a P6-ot vásárlók váltani fognak erre, mert az mekkora hűdejó volt, de ez nem feltétlen lesz így.
Szóval csökkentsék az árát radikálisan, ha eladni is akarnak belőle. -
Plebi
senior tag
Amennyiben a P6 megkapja a frissítést, nem lenne semmilyen ok sem ilyet venni.
Azon kívül, hogy ez is szép, semmi sem venne rá, hogy lecseréljem a P6-ot, amit 70ért vettem előfizetésben, ehhez képest, semmi többletet nem nyújt a P7, csak annyit amit a 4.4 android és az új felület hoz.
Mindenben jobb a konkurencia, a P6 megjelenésekor az ellenfelekhez képest nem csak a külsőséget tudta felmutatni, ez csak azt.
Sajnálom, de a huaweiről ennyit, jövőben inkább LG.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
babkukta
senior tag
Még most se tudnék egy Huaweit elképzelni, mint saját telefon. Számomra nem nőtte még ki magát annyira, h "must have" érzésem legyen. Nem is beszélve a saját processzor erőltetéséről, amivel így jóval olcsóbbra jön ki a készülék anyag ára, mégis aranyáron adják, úgy, h sz.r is.
A dizájn oké, Sony-s, és azt is szeretem, de vhogy ez.. ez más. Nekem nem lenne prémium érzetem ezzel a kezembe. Oké, egy P6-al, amihez ha hozzájutnék 70 ezerért mondjuk, nem lenne ilyen gond, mert az már nem prémium kategória. De ez ennyiért? Könyörgöm, 2x annyi, mint a kistestvér. Itt gondolkodnom se kell azon, h megvegyem vagy neÜdvözlettel, Tibi
-
Graphics
Jómunkásember
G6 jobb vétel...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
M.A.Z.
aktív tag
A gyártó lehetséges új reklámszövege:
Amerika és Japán legjava egy kínai készülékben! LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest