- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Fixmiki #3830 üzenetére
Nem lenne ez rossz ötlet, de viszont espita-nak van igaza. Sajnos a többség pláne az újoncok (tisztelet a kivételnek akik sajnos nagyon kevesen vannak) amikor regisztrálnak az alapelveket nem olvassák el, nem hogy a téma összefoglalót. A keresőt azt sem tudják merre van, pedig megfelelő szavakkal szinte mindenre meglehet találni a választ. Úgynevezett write only módban jönnek és kérdeznek még akkor is ha ugyanazt a kérdést kb 3hsz-el előtte már feltette valaki. Vagyis röviden hiába lenne megcsinálva szépen a 3 vagy akármennyi topik, akkor is ide jönnének, (mert ugye ez tartozik a teszthez) és itt kérdeznék meg azt a kérdést is ami pl. nem ide tartozik.
Tehát jó ötlet, de majdhogynem megvalósíthatatlan. (akkor is ha ez a defy-nél működik)
Az már egy másik dolog hogy annyi időm nekem sincs hogy ezzel ennyit törődjek. A párom így is sokszor rám szól hogy vele is foglalkozzak ne csak a fórummal.Na meg ez mellet dolgozni is kell...
(#3835) ITI-san: A téma összefoglalóban van szó az akkumulátorról töltéséről is...
-
espista
senior tag
válasz
Fixmiki #3832 üzenetére
Volt Defy-m, tudom. Egyszerre 4 telefon 5 topiját figyelem "aktívan" csak itt a mobilarénán. Ha két vagy három fórumot tudnának használni az emberek, akkor egyet is. Nekem az a tapasztalatom amit írtam az előbb, hogy nem használják a keresőt, csak írnak és nem olvasnak, első hozzászólás, stb... Akkor meg tök mindegy, hogy hány topikban nem teszik meg mindezeket. Szerintem.
-
espista
senior tag
válasz
Fixmiki #3828 üzenetére
Szerintem tök felesleges külön topikokat nyitni. Az eddigi tapasztalatok alapján sem az első hozzászólást, de még a topik címét sem tudja mindenki elolvasni, értelmezni. X ezer hozzászólásból X/10 arról fog szólni, hogy ez meg az a hozzászólás a másikba való, miért kérdezik meg ugyan azt ezredszer is, olvasd el az első hozzászólást, használd a keresőt, gugli a barátod, stb... Nem vagyunk még erre elég érettek, aki meg igen az úgy is az XDA-t olvassa, ott meg aztán annyi alfórum van, hogy ihajj!
A Defy egy kicsit más tészta. Azóta elég sokat fejlődött az Android. Nem biztos, hogy szükség van már annyi mókolásra egy telefonnál, mint annakelőtte. Sokkal használhatóbbak a készülékek már a dobozból kivéve is, mint 2-3 évvel ezelőtt. Én pl az Xperia T-mre már csak egy-két szépségtapaszt tettem. Ott is és itt is teljesen jó a gyári szoftver. -
TomWexX
addikt
válasz
Fixmiki #3828 üzenetére
Nem értem félre és sorry hogy nem válaszoltam, akkor nem volt rá időm (munka) aztán simán kiment a fejemből
Most jutott eszembe ahogy szóltál...
A PH fórum az ilyen, sokaknak bőven elég ez infó szerzésre, pláne ha kiismeri és tudja hogy mit hol kérdezzen.
Természetesen ha van olyan vállalkozó szellemű egyén aki lát ebben fantáziát, akkor azt mondom hajrá, csináljon egy blogot/fórumot és vezesse azt. Pl. anno mikor wave-m volt, pár fórumtárs megalkotta a Badablog.hu-t, és nagyon jó kis fórum lett belőle. Annyira hogy most már mobilblog.hu néven futnak és mindenféle mobillal kapcsolatos dologgal foglalkoznak.
Ha pedig PH-n belül akartok több topikot nyitni, az sincs megtiltva, bár személy szerint én nem látom értelmét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest