Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen Blu-ray írót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
Joczika
üzenetére
Én nem is tudom mennyit telefonáltam,hogy készletet nem tudott nézni az biztos.Akkor lett Mate helyett az Lg F6.De mint utólag kiderült,rendelni is lehet.Boltban persze,mert interneten a készlethiány miatt nem engedte.Míg telefonos rendelést sem biztosítottak,pedig 6 éve hűségem van.Mondtam neki,hogy hozzák ki a Matét,de nemvolt sehol egy darab sem.Mondanom se kell percenként frissítettem a böngészőt,hátha lessz.Aztán két helyen is megrendeltem.Amikor mentem a hozzám legközelebbi Telenorba,hogy megveszem az F6_ot,elötte hívtak,hogy megvan a legmesszebbi boltban,de ekkorra már nem érdekelt.Messze is volt,és lemondtam a Mate'röl.Vidéken és Pesten több boltban voltam személyesen,de csak a harmadikban közölték azt a tényt,hogy meg kell rendelni.Gondolom a mérete miatt nem tartottak készletet.Ekkora tepsi nem illik egy 45 kilós kislányhoz

Aki meg amúgy sem alacsony,vagy szimplán csak ekkora kijelző kell neki,az meg csak meg veszi valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0278AR-3972)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest