Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Egyrészt szerintem ilyen büntetést csak tömeggyilkosoknak szabadna kiszabni, másrészt Ázsiában úgy okoskodnak hogy hány ember hal meg túladagolásban...
Én inkább európával értek egyet "az emberi életet senkinek nincs joga elvenni semmiért"
-
azbest
félisten
2014-ben ~222 kiló drogot próbált meg csempészni, azért kapott halálbüntetést, ha az a végleges ítélet. Kanadában egy évvel azelőtt szabadult drogcsempészetért, de már többször kapott büntetést hasonló ügyek miatt. Kínában az a meglepő, ha valaki böntönt kap ilyen súlyos drogügyért, mert ott a használatáért is járhat halálbüntetés, zéró tolerancia.
A két kém és a huawei vezető ügye tiszta politika. Az egyiket bemondásra megvádolják és kiadatását kérik. A másik kettő közül az egyik - magyar állampolgársággal rendelkező - személy pedig tényleg egy olyan szervezetnél dolgozik, aki államok működésének befolyásolásával foglalkozik. Biztos rendszeresen fognak el kémeket mindkét oldalon, aztán időnként kicserélik őket.
Ilyen öndefiniálással senki se csodálkozzon, hogy kémnek nézik. CSak az a kérdés, hogy blackwater vagy cia.
-
snake1977
őstag
Kíváncsi lennék ennek az egésznek mi lesz a végkimenetele, és ebből mi kerül nyilvánosságra...
-
Crafter32
őstag
Szerencsétlen fickó 15 év helyett halált kapott, mert két ország keménykedik egymással. Tudom biztosan volt azért alapja is. A bírót biztosan nem felülről utasították és tiszta tárgyalás volt(irónia).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest