- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetif
aktív tag
válasz #72042496 #37 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
Én csak arra próbáltam célozni, ha HTPC házról beszélgetünk, az nem csak kicsi, dizájnos házat jelent, hanem meghatározott méretet is.
És mindössze azt furcsálom, hogy jópár házgyártó dobálódzik ezzel a névvel, konkrét paraméterek teljesülése nélkül is. -
-
szab.tam
nagyúr
van, aki megtette. egy kis reklám:
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tome.jr
addikt
Azért a Thernaltake tud brutál HTPC-t gyártani. Nekem egy DH 102-esem van és iszonyatosan ott van a szeren a cucc.
-
törölt tag
Na ja, az a másik fele.
Az nem tetszik ezekben, hogy egyszerűen nem rejtik el a csatlakozókat. Ott a Lian Li is, tényleg minőségi és ízléses házakat gyárt, de a HTPC kategóriában mindegyiknél fedetlenül figyel az optikai meghajtó és az USB / audio csatlakozók. Előbbihez mondjuk lehet takarólemezt kapni, de az utóbbi olyan kiábrándító.
Ugyanez ennél a Thermaltake-nél is - bár nem egy kategória a Lian Li-vel, így nincsenek is olyan elvárások vele szemben. Az én felfogásom szerint éppen az ilyen kis apróságok miatt lenne igazán HTPC a HTPC, nem amiatt, hogy fekvő házba teszik. -
-
Ste
addikt
a csudába, lemaradt, hogy a házhűtők halkak és 16dB mellett teszik a dolgukat
-
szab.tam
nagyúr
én ezért nem erőlködtem túl lapos házzal. 8k-ért vettem alienben egy point_of_view_m2_station fekvő fekete házat. 2 db. 12-es s-flex csinál benne némi halk kereszthuzatot, és elfér benne minden. még hely is maradt. és a scythe mini ninja is pont akkora magas.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szab.tam
nagyúr
-
Fex
tag
HTPC ház és 6 cm-es venti?
A csendet el lehet felejteni...."...Az emberi tényezőt minden rendszer működtetésébe bele kellene tervezni, mint egy olyan random hibagenerátort, ami mindenképpen működésbe lép, csak nem tudjuk, mikor, hogyan, miért és milyen kaotikus belső logika alapján...."
-
törölt tag
Végülis igen.
A HTPC ugyanaz, mint a FullHD, csak pepitában. Mikor megvettem a 2405FPW-t, még a kutyát nem érdekelte, két év után tudtam meg, hogy ez tulajdonképpen egy FullHD monitor, mikor már minden szart ezzel próbáltak eladni.
Integra:
Ha az Origen házakra gondolsz, akkor kaphatóak feketében, de sajnos iszonyú ára van.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Fekve mint egy őskövület video, állva meg mint egy PS.
-
orbano
félisten
sem méretben, sem kinézetben nem igazodnak egy ht felszereléshez. nem tudom, akkor mégis mitől htpc ház ez a két rondaság. azért, mert lapos? akkor a régi AT-s házam is a 486-ossal egy htpc colt? omfg...
A vér nem válik VAZZE!™
-
szab.tam
nagyúr
egyet sosem értettem az ilyen lapos htpc házaknál. ezekbe hogyan lehet tv tunert, (vagy akármilyen pci, pcie 1x bővítést), betenni? megveszek egy kis atx lapot. alulra beteszem. beledugok egy félmagas kártyát. idáig ok. de a félmagas kari hátsó rögzitőpántja teljes magasságú. azt le kell vágni?
egyébként itt jönnek ki a gusztusbéli különbségek: nekem tetszik...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó kis házak azok is, de szerintem HTPC-ben még mindig a Silverstone a nyerő, illetve egy magasabb kategóriában az Oigen AE. Nappaliba csak az utóbbit raknám ki, abból is csak az S széria valamelyikét. A többin élből látszik, hogy egy számítógép, csak igényes házban. Azt pedig utálom szem előtt tartani.
Először úgy láttam, lakkfeketék, de jobban megnézve nem. Módosítok, így már egészen tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz moha bácsi #9 üzenetére
Nekem éppen ezért tetszik
-
Integra
titán
nem tetszik ez sem
továbbra is a lia-li barbone htpc háza a befutó nálam...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
schwanz
tag
Ha ünneprontó lehetek, nekem nem tetszik. Nem is egészen értem, miért nem lehet normális HTPC házat kapni megfizethető áron, választható színben (fekete vagy ezüst, értelemszerűen).
Pl. mi a nyavajáért nem lehetnek ezek 43 cm szélesek, ahogyan az összes szabvány hifi cucc, helyes, kerek kis lábakkal. Meg aztán haszna igazándiból akkor lenne, ha láb nélkül legalább 15 cm széles lenne, hogy el is férjen bele valami. Úgy már több értelme lenne.
Szvázi tag
-
tome.jr
addikt
Nekem is a legelső érzésem az volt hogy ez tiszta VHS lejátszó. Mostanában amikor már kifejezetten ciki a VHS nem tudom mennyire jogos ez a design.
-
Kobaljov
senior tag
Az a micro-ITX gondolom inkább micro-ATX akar lenni
Remélem lesz belőlük táp nélküli verzió is, mert ez a 270 W-os Atomos platformhoz feleslegesen nagy (és gondolom akítv hűtésű)
[ Szerkesztve ]
-
X@b3e
addikt
Ez már nagyon VHS A mini iTX egy Intel D945GCLF2 lappal (integrált DC Atom 330) full hd-re is teljesen jó megfelelő codec mellett.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Mr.Csizmás
titán
Lehetne fehérben is, ájfón módira
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gyiku
nagyúr
a kicsi tetszik
hüllő
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest