- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DXVA és a minőség nincs olyan értelemben párhuzamban, hogy ami DXVA-s, az rosszabb, mint egy totál feleslegesen L5.1-ben és iszonyatos bframes vagy hasonló beállításokkal megtűzdelt szörnyeteg. Teljesen egyértelmű (és a szabvány megalkotói is ezen a véleményen vannak), hogy ma a DXVA szabályai szerint kódolt filmek tökéletesen eleget tesznek a kívánalmaknak. Nem csak azért kódolnak így, hogy többen le tudják játszani, hanem mert ez az elegánsabb és mértéktartó. Feleslegesen minek terhelni a gépet? Májerkodásból?
Az egy másik oldal, ha a méret a lényeg (minél kisebb méretű release), mert oda valóban erősebb vas kell, de ez más kritérium, HTPC-knél nem szempont.
Ha valóban annyit kódoltál, tudhatod, hogy a HD (x264) nem xvid és hogy igencsak el lehet rontani a kapott fene nagy szabadságban elrévülve egy filmet a kódolásnál.
Más.
Kipróbáltam azt a híres killa sample-t. Nem haltam el tőle. felesleges az a magas bitráta, mert egy harmad ekkora is ugyanezt a képet adja, és az L5.1... ez tényleg csak tesztelésre való. MPC-HC-vel játszottam le és 80-90% CPU használat mellett 19 fps-re esett a közepe táján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Óvodások homokozója
- Elfelejtettem a film címét
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest