- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DXVA és a minőség nincs olyan értelemben párhuzamban, hogy ami DXVA-s, az rosszabb, mint egy totál feleslegesen L5.1-ben és iszonyatos bframes vagy hasonló beállításokkal megtűzdelt szörnyeteg. Teljesen egyértelmű (és a szabvány megalkotói is ezen a véleményen vannak), hogy ma a DXVA szabályai szerint kódolt filmek tökéletesen eleget tesznek a kívánalmaknak. Nem csak azért kódolnak így, hogy többen le tudják játszani, hanem mert ez az elegánsabb és mértéktartó. Feleslegesen minek terhelni a gépet? Májerkodásból?
Az egy másik oldal, ha a méret a lényeg (minél kisebb méretű release), mert oda valóban erősebb vas kell, de ez más kritérium, HTPC-knél nem szempont.
Ha valóban annyit kódoltál, tudhatod, hogy a HD (x264) nem xvid és hogy igencsak el lehet rontani a kapott fene nagy szabadságban elrévülve egy filmet a kódolásnál.
Más.
Kipróbáltam azt a híres killa sample-t. Nem haltam el tőle. felesleges az a magas bitráta, mert egy harmad ekkora is ugyanezt a képet adja, és az L5.1... ez tényleg csak tesztelésre való. MPC-HC-vel játszottam le és 80-90% CPU használat mellett 19 fps-re esett a közepe táján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest