Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Tudja vki, hogy amikor megnyitom a fotoalbumot, az albumok gombnál hogyan tudok könyvtárat törölni és feljebb hozni?
-
Mela Kehes
addikt
Nekem a Today képernyőn fent van többek között az SPB Diary. Hogyan tudom annak a betűszínét megváltoztatni fehérről?
A Diary opciójában nincs ilyen, gondoltam szétnézek a beállításokban, de ott sem találom. -
Mela Kehes
addikt
A .reg kiterjesztésű fájlokat mivel/hogyan kell futtatni?
-
Mela Kehes
addikt
A Pocket Shield aktiválásában tud valaki segíteni?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Avicularia #2321 üzenetére
Értem, és pl. az SPB Backup visszaállít mindent, vagy állítgatni kell utána?
-
Mela Kehes
addikt
Kellene egy kis segítség.
A Pimbackup lementi a naptárbejegyzéseket is?
Még nem kellett HR után ily módon helyreállítanom a Diát, de ha mégis akkor rányomok a lementett exe-re és visszaáll minden? Tehát minden beállítást is lement, telepíti a programokat, visszaállítja mondjuk a játékrekordokat meg ilyesmi?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Viktor0610 #2318 üzenetére
Tanultam az előbbi esetből és rájöttem a smiley linkre!
Köszi!
Megnéztem a beállításaimat és valamilyen perverz módon nekem nem a voda hanem a té volt az alapértelmezett.
-
Mela Kehes
addikt
MMS beállítások érdekelnének, ugyanis most derült ki hogy nem tudom fogadni. Gondolom megvan valahol fentebb a link csak lusti vagyok keresni.
-
Mela Kehes
addikt
A Throttlelock progi másnak is összeakad híváskor a hívókijelzővel? Beállítom, hogy le legyen zárva híváskor és simán fel tudom venni úgy hogy alatta van a zár.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Avicularia #2254 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
Mela Kehes
addikt
És a .tsk fájlokkal mit kell csinálni? Úgy értem hová kell másolni?
-
Mela Kehes
addikt
Nekem is bejön a Throttlelock. Egyszerű, kevés helyet foglal és gyorsan működik.
-
Mela Kehes
addikt
Miért van az, hogy amikor fektetve fényképezek, az albumban állítva kapom meg a teljes képernyős képet? Ha elfektetem, akkor pedig lekicsinyíti és elfordítja 90 fokot. Eddig nem volt ilyen gondom. Be lehet ezt is állítani?
-
Mela Kehes
addikt
Nos hát ott nem találtam hasonló nevűt, vaktában meg nem lövöldözök.
Mondjuk azt nem értem, hogy amikor fenn van a progi mindent beállítok és mégsem csörög csak rezeg. Kicsit értetlenül állok a dolog előtt. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Viktor0610 #2158 üzenetére
Oké, remélem ha újratelepítem jó lesz.
-
Mela Kehes
addikt
Feltettem az Inesoft Phone-t. Ha beállítom a General profilt (100% ring 100% system volume cseng és rezeg) csak simán rezeg. Letöröltem, hogy tiszta lappal induljak, de valahová elmenti a beállításokat és amint újratelepítem a régi beállításokkal jön vissza. Nézegettem a Program files-ban de nem találtam.
Hol lehet? -
Mela Kehes
addikt
Az SPB Backup mennyire alapos? Úgy értem lementi a programbeállításokat is vagy azzal újból el kell szórakozni?
-
Mela Kehes
addikt
Találtam egy érdekes programot. Second Today a neve és két Today Screen között lehet vele váltogatni.
Ha már ismeritek, akkor bocsi. -
Mela Kehes
addikt
Hol tudom halkabbra venni a hívó fél hangját?
-
Mela Kehes
addikt
Tudtok olyan képnézegető programot, mint amilyen a 3DTF-ban van? Amiben újjal lehet lapozgatni.
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan tudok a PocketPlus 4-re skint telepíteni? Letöltöttem tsk kiterjesztésű fájlokat, de azt nem tetszik neki. dat kellene, de olyat nem találtam a neten. Valaki foglalkozott már ezzel a témával?
-
Mela Kehes
addikt
Há-há! Elfelejtettem resetelni. Nekem is működik.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Viktor0610 #1797 üzenetére
Köszönöm a választ, viszont ez be volt már pipálva. És most?
-
Mela Kehes
addikt
TC-vel lecseréltem az audiopara fájlt és nem igazán vettem észre semmi változást. Kell még állítanom valamit?
Ja, és azt hol lehet beállítani, hogy amikor a hívott fél felveszi rezegjen egy kicsit?
-
Mela Kehes
addikt
Megoldottam, már működik.
-
Mela Kehes
addikt
A Today-en nincs, 3D-t kikapcsoltam, programok között nincs. Kezdő vagyok, de ennyire azért nem.
Letöltöm máshonnan, lehet hogy valami kamu program az egész. -
Mela Kehes
addikt
Felraktam a Mobile Shell-t, de nem találom honnan kell elindítani. A programok eltávolításánál ott van, egyébként sehol sem lelem. Kell hozzá más program is?
-
Mela Kehes
addikt
Mi a véleményetek az SPB Mobile Shell v2.1 progiról? Érdemes ezt feltenni?
-
Mela Kehes
addikt
Keresek olyan spéci játékokat, amelyek kimondottan ilyen telóra valók. Amik kihasználják az érintőképernyőt pl. Tangled Bugs. Hálás lennék néhány linkért.
-
Mela Kehes
addikt
Közben megoldottam.
-
Mela Kehes
addikt
A GSPlayer v2.29 progihoz szükséges valami, hogy mp4-et is lejátszon?
-
Mela Kehes
addikt
A WkTASK proginak mi a lényege? Felraktam, de csak azt vettem észre, hogy ki lehet tenni gyorsindító ikonokat. Ennyi?
A TCPMP lejátszóhoz kell még valami, mert ' váratlan programhiba ' üzenettel leáll?
-
Mela Kehes
addikt
Milyen tokot érdemes hozzá rendelni? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Most egy régi Samsung tokot használok ideiglenesen, de nem érzem hogy rezeg. -
Mela Kehes
addikt
Hogyan tudom megoldani, hogy a 4gigás tárhelyen lévő mp4-es számaim - melyek külön könyvtárakban vannak -, valami lejátszási listában legyenek. Látom, hogy felvétel a listára, de nem jön össze.
Átnyálaztam az útmutatót, de nem lettem okosabb.
Jó lenne borítót is betenni és lapozgatni a lejátszóban.
Vagy egy másik progival egyszerűbb? -
Mela Kehes
addikt
Közben megoldódott a GPS problémám.
-
Mela Kehes
addikt
Félve kezdek bele a következő problémámba. Biztos el leszek küldve - így szép magyarosan - melegebb vidékre, de akkor is megpróbálom.
Abszolút nem tudom, hogy a Dián hogyan tuom a GPS-t előhozni. Annyit már sejtek, hogy kell hozzá progi. Azt hallottam, hogy a GoogleMaps-hoz bizonyos adatforgalom szükséges és az Igo-hoz nem.
A QuickGPS-t lefrissítem, eddig értem.
Első kérdésem, hogy van-e még ingyenes viszonylag normális gps program?
Ha telepítek egy ilyen programot, akkor utána mi a teendő? -
Mela Kehes
addikt
Az S2U2 1.32-es verzióját érdemes feltenni? Nem okoz nagy galibát? Avicularia írta, hogy
"A probláma elég gáz,ha hívnak akkor a telefon erről semmilyen jelet nem ad,a híváslistában a hívás nem jelenik meg."
Ez a probléma még mindig megvan? -
Mela Kehes
addikt
Kétszeri hard reset után azt vettem észre, hogy a Teeter a 32. pályánál gratulál és vége a játéknak. Úgy emlékszem azelőtt már voltam a 37. pályán is. Ezt a hard reset csinálta, vagy egyszerűen nem jól emlékszem a rekordomat illetően?
-
Mela Kehes
addikt
-
Mela Kehes
addikt
-
Mela Kehes
addikt
A Config Tools-ban pontosan hol lehet beállítani - amennyiben lehet -, hogy ne várjon 2-3 másodpercet a kicsöngéssel? Mármint amikor felhívnak.
-
Mela Kehes
addikt
Végre sikerült telepítenem a Config 3.3-at. Szépen be is állítottam a Phone menüben amit kell, így most már kisebbek a gombok bejövő híváskor.
Köszönöm segítséget!
Nem fenyegetésnek mondom, de lesznek még gondjaim, csak először próbálkozom egyedül. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Morden24 #1233 üzenetére
Köszönöm fáradozásaitokat, de már nekem ma nincs türelmem hozzá.
A Net CF 3.5 feltelepült AS-en keresztül a Diára. Eddig minden rendben.
Az AdvConfTool 3.3-at letöltöttem, bemásoltam a Diára, elkezdtem telepíteni és közben ismét kiírja, hogy nem telepíthető. Fogalmam sincs mi lehet a baj.
A Net CF 3.5 miért kell hozzá? Hátha akkor lesz ötletem. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Avicularia #1230 üzenetére
Hát igen, ennyi értetlenség után én is kinézném a magamfajtából hogy a cab-ot nem a Dián telepítem. Hogy egyszerűbb legyen - Nekem, Neked pedig bonyolultabb - tudnál linket adni, ahonnan letölthetem? Köszi!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Avicularia #1228 üzenetére
Hát ez az! A NetCF már fent van. De a Config-ot nem tudom a Diára telepíteni, mert azt írja ki telepítés közben, hogy 'nem telepíthető'. Most mi van? Nem jó a cab fájl amit letöltöttem?
-
Mela Kehes
addikt
Na telepítettem a NetCF3.5 progit a gépen keresztül a Diára. Most megvan a Config 3.3 cab kiterjesztéssel, de nem engedi telepíteni. Mondjuk azt sem tudom, hogy ez a NetCF3.5 micsoda. Megmondanátok most mi a következő lépés? Köszi!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Avicularia #1225 üzenetére
A NetCF3.5-t most töltöm. Ez tényleg 33 MB? És vajon mit kezdjek az msi kiterjesztéssel?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Avicularia #1222 üzenetére
Nekem az 1.1 van meg, abban nincs ilyen hogy Phone skin.
Show video dialer
Show SIM contacts
Show Band page stb.A 3.3-at is felraktam, de amikor elindítottam kiírta hogy ez nem pocket alkalmazás.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Viktor0610 #1148 üzenetére
Na a Reset megoldotta a problémámat.
Szépen megkérdezte telepítéskor, hogy melyik nyelvet választom.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Viktor0610 #1144 üzenetére
Úgy nézem akkor hard reset lesz a dologból.
-
Mela Kehes
addikt
Esetleg nyomjak egy Resetet?
-
Mela Kehes
addikt
Végre megvannak a linkek, de most úgy néz ki valami bajt okozhattam. Letöröltem az InterWrite 9.5 progit és elment a magyar nyelvem. Le lehet ezt tölteni és újratelepíteni?
-
Mela Kehes
addikt
Én még mindig a témáknál tartok. Nem találok sehol olyat, ami theme kiterjesztésű lenne. Van olyan oldal ahol ilyenek között lehet turkálni?
-
Mela Kehes
addikt
Köszönöm a gyors választ, tovább próbálkozom.
Egyébként vannak alap progik, amik jó ha rajta vannak? Gondolok itt a TF3D Config és a Tweak programokra.Kipróbáltam az S2U2-t, de volt vele egy kis gubanc. Beállítottam, hogy bejövő hívásnál teljes képernyős kép legyen és a csúszkás megoldással lehessen felvenni. Jött is egy hívás megjelent minden, azután bejött a normál kép a két gombbal. Felvettem, dumáltam, letettem. Utána visszajött a teljes háttérképes-csúszkás képernyő és csak kikapcsolással tudtam eltüntetni.
A gépen ilyenkor ki kellene kapcsolni a normál gombokat? Ha igen hol? -
Mela Kehes
addikt
Na akkor fussunk neki ennek a témás dolognak még egyszer.
Csináltam Theme alkönyvtárat, telepítve van a TF3D Config. Namost van egy zip-pel tömörített témám van benne 3 bmp és 5 png fájl, továbbá egy xml.Kérdés: Ennek a témának csináljak egy új alkönyvtárat a Theme-n belül és pakoljak oda mindent?
Ha rányomok az xml fájlra nem történik semmi és a Config progi sem látja.
Nyilván valamit nem jól csinálok, de már kicsit bosszant a dolog.
Előre is köszi a segítséget!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
manokaki #1041 üzenetére
Heves megyében, Hevesen vásároltam, magyar menüs. Mivel ezelőtt nekem Samsung D600-am volt, így egyenlőre csak nézek nagyokat a tudásán. Biztos van akinek lassú én nem igazán veszem észre. Tény, hogy néha gondolkodik de nem vészes.
Igazából egy Samsung F480-at szerettem volna venni, mondjuk volt is nálam 3, de mivel mindegyiknek az volt a hibája, hogy hívás közben bontotta a vonalat, ezért váltottam erre.
Most már tudom, hogy megérte. -
Mela Kehes
addikt
Nem igazán boldogulok a témákkal.
"internal memory/Themes" Ez az amit nem találok. Így nem tudom hová bemásolni a fájlokat.
Kis segítséget kérek!
-
Mela Kehes
addikt
Sziasztok!
Mivel nekem ez az első Windows-os kütyüm, a működésében még sok a fehér folt.
Kezdésnek mindjárt az, hogy ha sms-t kapok nem rezeg és nem is csipog. A hang menüben már mindenhez hozzárendeltem a rezgést és a csipogást de semmi. Annyit elértem, hogy ha oldom a bill. zárat akkor rezeg és kiírja alul egy ablakba ó, hogy sms jött. No de ezt én nem így képzelném.
Ha van ötlet megköszönném. -
Mela Kehes
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest