Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudom... Volt SGS-em, most SGS2 van, igazából az SGS amihez kellett kompromisszumot kötni (lásd anyaghasználat), az SGS2 minden további nélkül hibátlan telefon (leszámítva, hogy idővel beég a kijelző, de cserélik gariban), azonban az a HTC One X nagyon bejövős, leszámítva az akksit. Rendben van, hogy nem bír ki sokat (mert tuti nem bír ki sokat, gondolom a mobilarénások általában ugyanúgy tesztelnek minden telefont hogy legyen viszonyítási alap), de az hogy nem cserélhető az akksi, elég gázos...
i4-ben sem cserélhető, de az legalább nem merül le, sőt... Pedig ezt a telefont megvettem volna, ha normális az üzemideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Medence topik
- OTP Bank topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cities Skylines II
- Google Pixel topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest