Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ja hogy nem a T webshopból akarod venni! Az már más, az úgy nem fog menni...Mondjuk ha van T-s szervizes ismerős, akkor okosba megoldható, hogy elküldje (volt már rá példa), de amúgy nem.
Viszont ha gyári garanciával veszed, akkor is elég felkeresned a hozzád legközelebbi szervizt vagy átvevőpontot, és onnan ők intézik.
-
gulyi01
csendes tag
Ne bizonytalanodj el, lehet hogy csak mi fogtunk ki selejtes darabokat! Én eddig az interneten, külföldi oldalon 2 esettel magyar oldalakon 4 esettel találkoztam, ha azt nézed hogy több tízezer darabot adtak el, ez a hibaszám nem is olyan magas
Persze az embert nem vigasztalja ha pont az ő készüléke esik bele ebbe a hibába.
-
mbazsi
tag
Én itt venném, ha mindenképp One V-t szeretnék függetlenül : [link]
Egyébként nekem T-mobilos One V-m van, néhány napja nyúzom, és a sebességgel szemben pozitívan csalódtam, bár igaz, hogy már azt hittem hogy használhatatlan a sebessége, mert mindenki rosszul nyilatkozott róla, de erről szó sincs, csak nem egy csúcskategóriás hardver. De nálam bőven a használható kategóriába esik, sőt...
Ami nagyon pozitívan érintett, az az üzemidő. Én szolidan használom a telefont, és elvárom a min 2 napos üzemidőt, és ennek ez a telefon maximálisan eleget tesz. Ha olyan kedvem van, és nyomogatom egész nap, akkor is kibírja az egy napot. Szóval én csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. A kamerával szemben viszont ne legyenek nagy elvárásai annak aki ebben gondolkodik, napfényben szerintem szép képeket lő, de sötétben már ramaty (a volt N8-asomhoz képest főleg). -
Real Ghoost
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest