-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Derrewyn #37852 üzenetére
Hat nem egy zeiss optika ugy ertem
ill nem mozognak motorosan a lencsetagok az biztos, vmi primitiv szerkezet lehet benne es gondoltam h esetleg "szoftveres" vagy app hiba, de akkor ezek szerint pl egy gyari visszaalitas nem fog segiteni. De nem ertek a mobilokhoz, ritkan hasznalom csak a kamerat, es meretebol adodoan gondoltam, h ez nem "igazi" af elven mukodik. De neked legyen igazad, viszont szervizre nem hiszem, h kolteni fogok ez esetben tekintve a korat is a telonak.
Koszi azert! -
ULPIUS
őstag
Sziasztok!
4 eve hasznalok egy m7-et, mai napig tokeletesen mukodik, eddigi legjobb telefonom a nokia 3310 es sony ericsson T610 ota
Viszont par honapja tavolra nem elesit be a kamera, tehat qvazi elromlott az autofocus? Kozelre tűeles kepeket csinal . Eddig nem fogalalkoztam vele, de most gondoltam beiirok ide hatha tudtok segiteni. Ez megse egy optikai af, szoval esetleg valamit tehetek en magam a javitas erdekeben vagy ez szerviz lesz?
Egyik naprol a masikra romlott el, a kameran nincsenek kulserelmi nyomok. Jo parszor leejtettem mar a telot de mindig szilikon tokban volt, ill mondom amugy tokeletesen mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest