-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Derrewyn #37852 üzenetére
Hat nem egy zeiss optika ugy ertem
ill nem mozognak motorosan a lencsetagok az biztos, vmi primitiv szerkezet lehet benne es gondoltam h esetleg "szoftveres" vagy app hiba, de akkor ezek szerint pl egy gyari visszaalitas nem fog segiteni. De nem ertek a mobilokhoz, ritkan hasznalom csak a kamerat, es meretebol adodoan gondoltam, h ez nem "igazi" af elven mukodik. De neked legyen igazad, viszont szervizre nem hiszem, h kolteni fogok ez esetben tekintve a korat is a telonak.
Koszi azert! -
ULPIUS
őstag
Sziasztok!
4 eve hasznalok egy m7-et, mai napig tokeletesen mukodik, eddigi legjobb telefonom a nokia 3310 es sony ericsson T610 ota
Viszont par honapja tavolra nem elesit be a kamera, tehat qvazi elromlott az autofocus? Kozelre tűeles kepeket csinal . Eddig nem fogalalkoztam vele, de most gondoltam beiirok ide hatha tudtok segiteni. Ez megse egy optikai af, szoval esetleg valamit tehetek en magam a javitas erdekeben vagy ez szerviz lesz?
Egyik naprol a masikra romlott el, a kameran nincsenek kulserelmi nyomok. Jo parszor leejtettem mar a telot de mindig szilikon tokban volt, ill mondom amugy tokeletesen mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest