Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szricsi_0917
tag
Nem zavartam össze senkit, mert írtam, hogy M8-ról van szó.
Köszi szépen az eddigi segítséget, keresgélek még a neten mi is az pontosan -
szricsi_0917
tag
Másik nagy kérdés a hátsó kamera alatt lévő jel az mit jelent?
-
szricsi_0917
tag
Közben megoldottam a dolgot, frissítettem a facebook app-ot majd újra szinkronizáltam a neveket.
Amit linkeltél program azzal meg lehet oldani hogy ha fenn vagyok a neten akkor ne legyek állandóan elérhető a facebook profilomban? -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Erre a kérdésemre [link] tudnátok válaszolni.
-
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0 #31917 üzenetére
Értem akkor nem magát a fiókot használja hanem az appon keresztül menti le őket folyamatosan figyelve a változást, ha jól értem.
És hogy nem tölti be a profilképet annak mi lehet az oka? -
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0 #31912 üzenetére
Be van jelölve igen, mert amúgy kikapcsolt állapotban nem is hozza fel a névjegyzékben a facebook lehetőséget. Másik kérdés közben ami még eszembe jutott, Ha felcsatlakozok a netre akkor egyből elérhető állapotban jelenek meg a facebookon, de ha rámegyek a facebbok app-ra és kijelentkezek, akkor a fiók szinkronizálás is eltűnik, tehát a névjegyzék beállításánál hogy milyen forrásokból jelenítse meg a névjegyzéket nincs benne a facebbok.
Ez előtt nekem egy Windows-os telefonom volt ott csak szinkronizáltam a facebbokos fiókot és be is másolta a névjegyzékbe és ha bekapcsoltam a netet nem is voltam soha elérhető a facebbokon csak akkor ha rámentem az appra és bejelentkeztem, Ilyen fajta lehetőség nincs az androidnál? -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
nemrég vettem egy M8-as htc-t. Olyan gondom van vele hogy importáltam a névjegyzéket a facebookból és a google fiókból amiket ugye azonos személynél egyesítettem is.Mikor egyesítettem a facebook profilképet hagyta meg és annak is van beállítva hogy az alapján tegye be a képet. A következő napig hozzá sem nyúltam a telefonhoz, utána jött a nagy meglepetés, mert amihez hozzá van kapcsolva a facebook profil ott eltűnt a profilkép, mindegy mit csinálok egyszerűen nem hozza be a személy névjegyzékéhez a képet, csak akkor ha manuálisan megyek rá a facebookra és onnan másolom ki külön a személy képét és illesztem be a névjegyzékbe.
Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest