- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatlaczki
csendes tag
válasz
B@ldrick #36460 üzenetére
Köszönöm a választ, de nálam nincsen ilyen (értsd: nem találom) beállítási lehetőség (csak az automatikus fényerőszabályozást tudom kikapcsolni, de az nem járt eredménnyel). Megnéztem a fejlesztői lehetőségek között is, de ott sem találtam ilyen/ehhez hasonló opciót. Nekem ugye sense 6.0 van, nem lehetséges hogy az a lehetőség csak e felett jelenik meg?!
-
hatlaczki
csendes tag
Sziasztok, Nekem olyan gondom van (azt hiszem) a legújabb frissítés (5.0.2) óta, hogy a lezárt képernyő random időközönként "magától" felébred, egy pár másodpercre mutatja az értesítési panelt majd újra elsötétedik. Természetesen nincs semmilyen "új esemény" ami ezt indokolná. Lezárási képernyő ha van, ha nincs mindegy, mindkét esetben csinálja. Próbáltam már mindenféle beállítást (ne legyen értesítés egyáltalán, az alkalmazások értesítéseit is blokkoltam, értesítési emlékeztető is kikapcsolva) de semmi eredménye. Egyrészt zavaró, mert állandóan akaratlanul is ránézek az asztalon amikor kivilágosodik, másrészről a zsebemben is csinálja és mindenféle nem várt műveletet is végez néha ilyenkor (telefonhívás, zseblámpa bekapcsolás, appok elindítása stb.). Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata, illetve tud valaki megoldást rá?! Persze, ha van új esemény akkor értesítsen, de egyrészt elég lenne akár csak hanggal, de ez az állandó "vakriasztás" az őrületbe kerget. Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest