Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatlaczki
csendes tag
válasz
B@ldrick #36460 üzenetére
Köszönöm a választ, de nálam nincsen ilyen (értsd: nem találom) beállítási lehetőség (csak az automatikus fényerőszabályozást tudom kikapcsolni, de az nem járt eredménnyel). Megnéztem a fejlesztői lehetőségek között is, de ott sem találtam ilyen/ehhez hasonló opciót. Nekem ugye sense 6.0 van, nem lehetséges hogy az a lehetőség csak e felett jelenik meg?!
-
hatlaczki
csendes tag
Sziasztok, Nekem olyan gondom van (azt hiszem) a legújabb frissítés (5.0.2) óta, hogy a lezárt képernyő random időközönként "magától" felébred, egy pár másodpercre mutatja az értesítési panelt majd újra elsötétedik. Természetesen nincs semmilyen "új esemény" ami ezt indokolná. Lezárási képernyő ha van, ha nincs mindegy, mindkét esetben csinálja. Próbáltam már mindenféle beállítást (ne legyen értesítés egyáltalán, az alkalmazások értesítéseit is blokkoltam, értesítési emlékeztető is kikapcsolva) de semmi eredménye. Egyrészt zavaró, mert állandóan akaratlanul is ránézek az asztalon amikor kivilágosodik, másrészről a zsebemben is csinálja és mindenféle nem várt műveletet is végez néha ilyenkor (telefonhívás, zseblámpa bekapcsolás, appok elindítása stb.). Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata, illetve tud valaki megoldást rá?! Persze, ha van új esemény akkor értesítsen, de egyrészt elég lenne akár csak hanggal, de ez az állandó "vakriasztás" az őrületbe kerget. Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest