-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem egy CaseMate tokom van, sokáig nem használtam tokot, mert egy ilyen telora nem esztétikus, de végül találtam rá egy tökéleteset. [link] Nagyon jól védi a telót, ha fejjel előre ejted akkor is, esztétikus, nem lesz tőle vastagabb és a fogása is sokkal jobb. Minap mikor mentem sportolni, bemelegítésnél véletlen eldobtam a telomat, zuhant egy jo 2 m-t , de égvilágon semmi baja nem lett, pedig képernyővel előre esett a salakra
. Nem tudom speedshopban árulják e még ezt, de azon kevés tokok közé tartozik amit megéri rátenni még egy ilyen telora is.
-
enginev3.0
félisten
Azt nem tudom, nekem le van fóliázva a készülék
-
Angel78
aktív tag
Hát nem tudom ti mit csináltok vele, de nálam aktívabban nem sokan használják ezt a telót.
Reggel 5-től éjjel 11-ig folyamatosan nyüstölöm, tokból ki-be, farzsebből ki és vissza, íróasztalon ide oda pakolászás, a kezemben folyton, online flash game, email, non-stop skype, szövegelés stb, stb.
és semmi, ismétlem semmi kopás, foltosodás nincs a cuccon. Tökéletesen gyári állapot!
Csak az aksit kell napi majd 2x etetni
Ja és ez Augusztus közepén vett ezüst One.... The Best Phone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest