- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Micro Four Thirds
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9407 üzenetére
"Lóf@szból furulya"?
Az hogy kifogtál egy hibás darabot, esetleg lusta vagy formázni, vagy csak pusztán jóleső érzéssel tölt el, fikázni egy remek készüléket, amíg megkapod a csere i5-öt, nem igazán tudom eldönteni. Ez utóbbi biztos benne van. Jössz itt ezzel a napi 2x töltéssel...Érdekes módon nálam tegnap is 17 órát ment el, de úgy hogy kapott rendesen. 2,5 órát telefonáltam és folyamatosan online voltam.
Szóval folyton a "szegénységi bizonyítványodat" magyarázod, nem akarod te ezt érteni, nem akarsz te ebbe beleszokni, nem akarod megoldani, és rájönni mi mitől lehet, ellenben az önigazolás, miszerint az i5 az isten, és hogy jól döntöttél hogy megvetted, az mindennél fontosabb számodra. Napi szinten másról sem szól a topik, mint hogy teleköpködöd olyan infókkal, amiket már mindenki tud veled kapcsolatban, mert amióta itt vagy ha 50x nem írtad még le hogy ilyen sz@r meg olyan sz@r, és hogy óránként töltőre kell tenned, akkor 1x se.
Én nem istenítek egy telefont se, objektíven kezelem őket hibáikkal együtt, de ez a "lóf@szból furulya" kicsapta a biztosítékot...Őszintén remélem ezek után mindenki helyén fogja kezelni a veled kapcsolatos dolgokat itt a topikban, és a továbbiakban magaddal fogsz itt társalogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged