-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Igazad van, tényleg nem próbáltam úgyhogy elnézést is kérek, csak rengeteget olvastam az elmúlt pár napban hogy itt hiba ott hiba a custom romokon ebből voltam le következtetést amiért most elnézést kérek. Kipróbálnék egyébként én is egy modolt gyári romot mert ami nekem hiányzik az a root, 1-2 dolgot lepucolnék a telóról csak ugye így nem tudok, gyári rom megfelelne szép tisztán.

-
Xaels
félisten
Egy szóval sem mondtam, hogy a rossz képek minden alkalommal a Custom ROM hibája. Ezt csak te haluzod be. Ebben a legutóbbi esetben perpill csak a HDR-ről beszéltem képek terén, hogy az természetes, hogy szellemképesedik, a többi része ami egy ÚJ! bekezdés volt a hálózat nem találására vonatkozott és arra, hogy egyből a telefont sz@rozzuk amikor olyan szoftverrel használjuk ami nem működik garantáltan.
Mit gondolsz, a gyári frissítések miért nem jönnek naponta/hetente? Mert egy sw verziónak rengeteg ellenőrzésen kell átesnie. Ezeknél a Custom cuccoknál ez általában kimarad, ha valami nem jó arra utólag jön javítás.
Ahhoz meg nem kell próbálnunk, hogy lássuk egyre szaporodnak azok a hozzászólások, hogy XY ROM-mal ez nem jó, vagy az nem jó. Konkrétan tőlem is kérdezték már privátban, hogy az OTA tényleg nem megy fel szűz rendszerre, mert össze-vissza ömlesztve írogat mindenki ROM-tól függetlenül. Be kéne vezetni, hogy láthatóan fel kéne tüntetni a hsz.-ban a pontos ROM verziót, hogy az emberek tudják mi mihez tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Akvarisztika
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi