-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Egyebkent szerintem a Samu ertekei azert annyival kisebbek (vagy a One-e azert annyival nagyobb), mert annak a müanyag burkolat miatt nem üzemel akkora teljesitmenyen a radioja. Tuti, hogy a One-on jobban meg van küldve, hogy ne arnyekolja a fem burkolat..
Mindenesetre tovabbra is azt mondom, hogy manapsag szerintem ezek mar nem tenyezök es semmivel sem veszelyesebb ilyen rövid tavon az egyik, mint a masik.
Szoval ha csak ezert vennel S4-et, ne tedd! -
toeki
senior tag
amennyiben kilencven éven keresztül napi 24 órában telefonálsz akkor szerintem ne válaszd a one-t. egyéb esetekben ugyanezt a sugárzási arányt megkapod ha 3 másodpecig állsz a mikró mellett...
ez tipikusan a népbutitó baromságok egyike de ha neked szempont akkor ne is gondolkozz, válassz olyat ami a "connect" szerint neked jobban megfelel. ha nem akarsz elektroszmogot akkor költözz bunkerbe , egyéb esetben többszázszorosát kapod az igényelt mennyiségnek akkoris ha csak simán állsz a szobád közepén.
áhh nagyon máshogy látjuk a világot pedig énis próbálok tenni az egészségemért, de ha a munkahelyemen napi 1-2 órát el kell töltenem a röntgengép mellett akkor is tudom mi a valóság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged