- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
válasz
Daanika #7396 üzenetére
Nekem egy DS volt ezüst színben több mint 2 évig, arra is azt írták anno, hogy kopik, de nekem egy kicsi kopás sem volt rajta eladáskor, pedig használtam rendesen. (Most az One is ezüst, azaz white
) Szerintem nem kell félned a kopástól, ha egy kicsit is odafigyelsz a készülékre egyik sem fog kopni.
-
dani3l
őstag
válasz
Daanika #7396 üzenetére
Az is egy megoldas.
Ha csak kis kopas van, akkor nemhiszem, hogy nagyon latszani fog a különbseg, max ha közelröl nezi az ember..
Mindenesetre ha ugyan ugy kopik is mind a kettö, a nyers alunak akkor is szürke a szine, igy ha a szürke megkopik, akkor se latszik, viszont ha a fekete alol virit a szürke, az mar feltünöbb.
Ettöl függetlenül szerintem ez nem szabadna, hogy döntö tenyezö legyen, mindkettöre lehet vigyazni, meg mindkettöt össze is lehet cseszni, ez mar user függö..
(Nekem a Desirem 2,5 ev utan is ugy nez ki, mint ha uj lenne, de lattam mar olyant is, mint aminek drotkornggal mentek neki, annyira le volt amortizalva..)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest