-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
hurrikan #4202 üzenetére
Igen nekem cserélte a speed a készüléket minden szó nélkül. Mikor volt raktáron egyből küldtek egy magyar garisat az EU garis helyett, szóval én elégedett vagyok. Volt 5 pixelhiba amit találtam. Elméletileg a 3 hiba/cm2 a kritérium de azt mondta az eladó h a 3 napos cserénél nem szőröznek annyira cserélik és kész pixelhiba esetén.
Amúgy aki T-től vette webshopon annak 8 munkanapja van a cserére. Tudom biztosra mert tavaly mikor One X-et vettem webshopon és az is pixelhibás volt pont a 8. napon vittem vissza és cserélték azt is szó nélkül.
Egyébként az h webshopon van raktáron semmit nem jelent ha a boltba ahová visszaviszed nincs raktáron.
A webshop és az üzletek két külön szálon logisztikáznak. -
Zolik
senior tag
válasz
hurrikan #4202 üzenetére
Valaki írta, hogy neki nem akarták cserélni, sőt az eladó azzal riogatta őket, hogy azt neki fogják a fizetéséből levonni! A végén a márkaszervízzel hivatták fel a boltot mert az eladó megtagadta a cserét. Legyen igazad, de félek sokak be fognak dőlni a szokásos eladói dumának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest