- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Először is köszönöm a gyors tájékoztatást!
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor elég "csupán" mondjuk a HTC-Dev-en keresztül UnLock-olni, S-ON maradhat, feldobok egy recoveryt és mehet fel bármelyik említett ROM?
Akkor mihez kell az S-OFF? Az említett ROM-ok nem igénylik a meglétét?
Magyarországon van olyan "hely", ahol korrektül megcsinálják a kamera és akku cserét? Ha igen, kb. mennyibe "fájhat"?
Értem, értem! Természetesen arra gondoltam, hogy ha meg van a Sony billentyűzetének az apk-ja, akkor azt valahova betehetem a FŐZÖTT ROM-ba a htc gyári helyett/mellett és fel tudom telepíteni/ fel fog települni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest